Draadloze deurbel met camera. ✓ Gratis verzending ✓ Morgen in huis!

Geen producten gevonden...

Draadloze deurbel met camera

Het merk Ring is groot geworden met zijn draadloze deurbel met camera. Dit apparaat was makkelijk te monteren en werkt via je draadloos netwerk. De beelden werden direct opgeslagen als er beweging werd gedetecteerd. 

Daarnaast kreeg je een melding op je telefoon zodat je snel kon regeren met de Intercom functie.

Draadloze deurbel met camera op batterij

Omdat de draadloze deurbel met camera een succes was, heeft RING een draadloze camera met batterij op de markt gebracht die beweging detecteert en (indien) nodig op een batterij kan werken. Ook dit is een succes, velen duizenden klanten van ons werken met dit draadloze beveiligingssysteem.

Waarom zou ik een camera nemen?

Tegenwoordig zijn inbraken of vernielingen het gesprek van de dag en is er niets zo fijn om controle over uw woning te hebben wanneer u hier niet aanwezig bent.

Doordat er 2 weg communicatie op Ring producten mogelijk is kan er op afstand een gesprek gevoerd worden met degen die voor de deur staat of die uw erf betreed.

Ook is het natuurlijk een leuke gadget om contact te hebben met personen die bij u aanbellen of in het gebied lopen waar de ring camera of deurbel beweging kan detecteren.

 

draadloze deurbel met camera

Ring camera beveiliging werkt in elke woning

Of je nu kiest voor draadloze beveiliging op batterij of netstroom, Ring biedt slimme beveiligingsoplossingen voor elke huis of appartement.

 

 

Lees meer