Apple brengt iOS 9.3.2 update uit voor iPad en iPhone

  • Geplaatst op
  • Door Pieter Dulst
  • 0
Apple brengt iOS 9.3.2 update uit voor iPad en iPhone

Apple heeft iOS 9.3.2 uitgebracht. De nieuwe update voor iOS 9.3.2 lost diverse problemen op zorgt voor extra beveiliging voor je iPhone of iPad.

Apple brengt iOS 9.3.2 update uit voor iPad en iPhone

Apple heeft op maandag 16-5-2016 een nieuwe update uitgebracht voor de iPad en iPhone met versie nummer 9.3.2. En zou volgens Apple enkele problemen oplossen en wat beveiliging ’s aanpassingen doorvoeren op je iPad of iPhone een stukje veiliger te maken.

Ook is er onder andere i.c.m. met de iPhone SE een bluetooth-accessoires probleem opgelost, sommige bluetooth accessoires zou het geluid slecht zijn. D.m.v. deze update zou dat verholpen moeten zijn.

Ook is het probleem verholpen waarbij het zoeken van definitie in het woordenboek niet werkte. Ook het de VoiceOver-stam Alex aangepast waardoor leestekens en spaties door een hele andere stem werden uitgesproken.

De volledige lijst van de iOS 9.3.2 update vind je hieronder

Apple brengt iOS 9.3.2 update uit voor iPad en iPhone
Zoals je misschien al opvalt wordt er niet gesproken over de "Game center-bug" waar gamers tegenaan lopen. Apple heeft deze bug ook niet officieel bevestigd, dus wellicht is de probleemoplossing wel in deze iOS 9.3.2 en opgelost door de Night Shift en Energie besparingsmodus tegelijktijdig te gebruiken.

De iOS update is de zoveelste update van iOS 9.3. Na de problematische start van de uitrol van deze update konden mensen door een fout niet langs het activeringproces van iOS komen. Dit werd naderhand verholpen on update 9.3.2
 

iOS 9.3.2 downloaden 

Om de nieuwste iOS update te installeren op je iPad of iPhone ga je naar instellingen --> Algemeen --> Software-updates te gaan, waarna de nieuwe iOS update automatisch verschijnt. De update is +/- 88,5 MB groot.

Problemen iPad Pro met iOS update 9.3.2

We horen dat deze nieuwste update van Apple iOS 9.3.2 de iPad Pro laat vastlopen. Indien je in het bezit bent van een iPad Pro wacht dan met het installeren van deze update totdat er meer bekend is.
 

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice