Apple Pencil alternatief - € 34,95 - Gratis verzending

Apple Pencil alternatief - € 34,95 - Gratis verzending

Apple Pencil alternatief . Bent u op zoek naar een goedkoop alternatief voor de Apple Pencil die redelijk duur is in aanschaft. ✔Laagste prijs

Apple Pencil alternatief

Apple bracht in 2017 en draadloze stylus pen die je via bluetooth kon verbinden met je iPad Pro. De Apple Pencil zou een werktijd hebben van 12 uur. De Apple Pencil kan je opladen via de lightning aansluiting van je iPad Pro. Onze iPad Active Stylus pen kunt u gemakkelijker opladen via USB, waardoor u niet afhankelijk bent van de iPad om de iPad Stylus Pen op te laden.

Compatibiliteit Apple Pencil

De Apple Pencil werkt alleen maar met bepaalde iPad modellen. Zo werkt de Apple Pencil alleen met de iPad Pro 9,7, 12,9 en de iPad 2018.

Bluetooth verbinding Apple Pencil 

De Apple Pencil werkt met een bluetooth verbinding met je iPad Pro. Doordat de Apple Pencil alleen maar met bepaalde iPad modellen en bluetooth werkt zijn andere draadloze stylus pennen populairder geworden.

Universele draadloze stylus pen 

Naast de Apple Pencil zijn er genoeg alternatieven die dezelfde functionaliteiten heeft als de Apple Pencil. Ook werkt de universele stylus pen niet via bluetooth maar gemakkelijk draadloos zonder te koppelen.

Zo bieden wij de iPad active stylus pen wit aan als alternatief. Naast dat deze iPad active stylus pennen goedkoper zijn, zijn deze iPad Active stylus pennen ook gemakkelijker in gebruik.

apple pencil alternatief


Compatibiliteit Active dr
aadloze stylus pen 

Naast dat de Apple Pencil alleen werkt met de iPad Pro en de iPad 2018 werkt de universele active stylus pen met alle touch tablets en smartphones. De active stylus pennen werken op een makkelijker manier dan de Apple Pencil. Zo werkt de active stylus pen direct zonder deze te verbinden met het apparaat.

Opladen Active draadloze stylus pen 

Ook het opladen van de Active draadloze stylus pen is gemakkelijker dan het opladen van de Apple Pencil. Zo laad je de Active draadloze stylus pen op via een USB kabel die er standaard bijgeleverd wordt.

Apple Pencil alternatief


Geschreven door

Pieter van Dulst: Pieter weet alles van iPad hoezen en adviseert scholen en bedrijven welke iPad hoes het beste binnen het bedrijf past.

Heeft u zelf nog suggesties of tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel!

Met vriendelijke groet,

TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

 

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

 1. Pieter van Dulst Pieter van Dulst

  Beste Joey,

  Bedankt voor je bericht.

  Voor jou iPad zijn deze pennen te gebruiken zie https://www.ipadspullekes.nl/ipad/ipad-2017/accessoires/?mode=grid&limit=24&sort=default&min=0&max=500&filter%5B%5D=649008

  gr, Pieter

 2. Pieter van Dulst Pieter van Dulst

  Beste,

  Bedankt voor uw bericht.

  Wij verzoeken u om vragen te sturen naar [email protected]

  Maar om u toch te helpen.. Zou ik graag uw order nummer willen weten zodat ik kan zien welke iPad pen u heeft.

  Kunt u deze even doorgeven svp?

  Gr, Pieter

 3. Peter Peter

  Gisteren besteld, vandaag binnen. Werkt fantastisch. Had eerst een veel duurdere Wacom Bamboo Sketch, was een ramp, deze werkt in elke applicatie. Zeer tevreden.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice