Draadloze deurbel met camera en wifi

Draadloze deurbel met camera en wifi

Draadloze deurbel met camera, wifi, en opname. Beantwoord u bezoeker op met uw smartphone of tablet en gebruik hem als bewakingscamera! Nu slechts €199,99

Draadloze deurbel met camera en wifi

Met deze draadloze deurbel met camera, wifi en accu weet u altijd en overal wie er voor je deur staat. Verbind de deurbel eenvoudig met u draadloos netwerk en kijk, luister en praat live met uw bezoeker.

Waar u ook bent via de gratis app ziet u altijd wat er voor u deur gebeurd. Deze draadloze deurbel met camera slaat ook beelden op zodat u deze gemakkelijk terug kunt kijken in het verleden, d.m.v. bewegingsdetectie kunt u gemakkelijk instellen wanneer de deurbel met camera moet opnemen.

Altijd en overal een oogje in het zeil houden:

Met de draadloze deurbel van RING hoef u zich geen zorgen meer te maken dat je een bezoeker aan je voordeur zult missen. Via een push bericht of d.m.v. live streaming wordt u perfect op de hoogte gehouden van de activiteiten die zich voor de deurbel met camera plaatsvinden.

Demonstratie film draadloze deurbel met camera


In de praktijk:

Met deze draadloze deurbel met camera van RING beantwoordt u de deurbel vanaf iedere plek door middel van je smartphone. De deurbel beschikt over een 720P HD camera met uitstekend nachtzicht over de gehele omgeving rondom uw voordeur.

De draadloze deurbel met camera is eenvoudig te monteren en te installeren zonder professionele hulp en allerlei gereedschap of lastige aanpassingen.

Dankzij de ingebouwde oplaadbare accu is de draadloze deurbel met camera op iedere plek te installeren, of te verbinden met bijvoorbeeld uw bestaande deurbel. Bewegingsmeldingen worden verzonden via de gratis RING™ app (iOS® en Android™) en waarschuwen u bij(ongewenst) bezoek maar uiteraard ook zodra de postbode zijn pakketjes komt afleveren.

Deurbel met intercom functie

Bent u niet thuis? Dan kunt u via de APP die op uw smartphone of tablet staat communiceren met de persoon die voor uw deur staat om te vertellen wat hij of zij mag doen!

Draadloze speaker

Sinds kort is er ook een draadloze speaker verkrijgbaar die u ook kunt koppelen met het draadloos netwerk zodat deze een signaal geeft indien er iemand op de deurbel drukt. Zo bent u niet afhankelijk van uw smartphone of tablet die aangeven als er iemand voor de deur staat.
Deurbel bewakingscamera met bewegingsdetectie.

Deze draadloze deurbel is voorzien van een camera met ingebouwde bewegingssensoren waardoor de deurbel ingezet kan worden als beveiligingscamera. Hierdoor heeft u de mogelijkheid om de deurbel met camera in te stellen zodat hij opneemt wanneer er activiteit plaatsvind voor uw deur zonder dat er op de deurbel gedrukt wordt.

Daarnaast worden de beelden opgeslagen zodat u de beelden achteraf kunt bekijken of zelfs kunt doorsturen via de mail naar iemand anders.

deurbel met camera en bewegingsdetectie

 

Nachtzicht

Deze draadloze deurbel met Wifi is voorzien van ingebouwde infrarood LED's die er voor zorgen dat u ook bij donkerte kunt zien wie er aanbelt, waar je ook bent en internet hebt op je smartphone. 

Cloud opname

De deurbel met camera heeft ook de mogelijkheid om camera beelden als archiefmateriaal op te slaan op het Internet, hierdoor kunt u maar liefst tot 6 maanden beelden terug kijken.

Smartphone APP

Met de gratis APP van Ring kunt u gemakkelijk communiceren met de bezoeker zowel horen als spreken. Ook kunt u d.m.v. deze APP beelden in het verleden ophalen om te bekijken wat en wie er voor de deur gestaan heeft.

deurbel met camera app

Wifi verbinding

Deze deurbel met camera kunt u gemakkelijk koppelen met het bestaande draadloos netwerk, u hoeft dus geen kabels aan te sluiten.

(LET OP: U moet een Internet verbinding van minimaal 1,5 Mbps upload snelheid)

Accu dual power

De deurbel kan zowel standalone werken met de ingebouwde accu middels de bestaande bedrading.

Montage draadloze deurbel met camera

Omdat deze deurbel met wifi is voorzien van een accu, hoeft u geen draden aan te leggen om deze deurbel te gebruiken.

U hoeft alleen de deurbel met camera te bevestigen op de gewenste plek en te koppelen met uw draadloos netwerk en u kunt hem direct gebruiken i.c.m. met uw smartphone de gratis APP van RING.

Uiteraard is het ook mogelijk om de deurbel te voorzien van een voedingskabel en kunt u uw oude deurbel bedraad er op aansluiten.

Of je nu op de bank ligt of in de stad aan het werk bent, via een app zie je altijd wat er gebeurt. Hoor je 's avonds een vreemd geluid en ben je alleen thuis? Dankzij infrarood kun je ook 's nachts kijken wie er voor je voordeur staat. Bij beweging tot 9 meter neemt de camera automatisch een screenshot en krijg je een melding via de app. Zo weet je altijd wat je te wachten staat voordat je deur opent.

Standaard meegeleverd

- Bevestigingsplaatje
draadloze deurbel inhoud verpakking- Micro usb oplaadkabel- Montagesteun
- Schroevendraaier
- Schroevendraaier bit
- Boor bit
- Houtschroeven
- Voegschroeven en voegankers
- Weerhoesbeschermer
- Gebruiksaanwijzing

Product specificaties: 

- iOS® of Android™ apps
- Afmeting: 12,65x6,17x2,20 cm
- Minimum software voorwaarden: iOS® 7+ of Android™ 4.0+.
- Wi-Fi internet verbinding (802.11 b/g/n 2.4Ghz)
- Batterij: 5,200 mAh
- Power Input: 8-24 VAC of 5 VDC @ 1 A
- Camera: 1280 x 720 CMOS
- Lenshoek: 180 graden
- Video resolutie: HD (720p) 30FPS
- Geluid: 2 richtings verkeer
- Nachtzicht: IR led
 

Reacties

 1. Pieter Dulst Pieter Dulst

  Beste Dennis,

  Bedankt voor uw positieve reactie, wij vinden het zelf ook een heel goed product!

  Met vriendelijke groet,
  Pieter van Dulst

 2. Yaro Krijnen Yaro Krijnen

  Wij hebben deze deurbel inmiddels weer in ons assortiment. De deurbel is te koop in de kleuren Zilver en Brons. Kijk op www.ipadspullekes.nl voor meer informatie.

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice