Draadloze koptelefoons met microfoon ideaal voor FaceTime, Skype en Games

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 0
Draadloze koptelefoons met microfoon ideaal voor FaceTime, Skype en Games

Draadloze koptelefoons met microfoon. Lees hier de voordelen van koptelefoons met microfoon, fijn voor kinderen en zakelijk communicatie.

Draadloze koptelefoons met microfoon voor iPad(s), iPhone(s), en andere bluetooth apparaten.

Je ziet ze steeds vaker, mensen met koptelefoons op straat die naar muziek luisteren tijdens het lopen. Enkele jaren geleden zagen we dat de oordopjes veel gebruikt werden, maar nu willen mensen nog beter helderder geluid om de maximale ervaring te ervaren en kiezen daarom voor een draadloze hoofdtelefoon.

Waarom draadloos?

Omdat veel apparaten tegenwoordig voorzien zijn van bluetooth worden veel accessoires uitgebracht met bluetooth. En omdat de batterijen veel beter zijn geworden zien we veel apparaten zoals koptelefoons, horloges uitgevoerd worden met bluetooth.

Omdat bluetooth een veelgebruikte manier is om draadloos te werken zijn kabels verleden tijd.

Wat is Bluetooth?

Bluetooth is een draadloze verbinding tussen 2 apparaten op korte afstand. Dankzij bluetooth kunnen we draadloos gemakkelijk gegevens uitwisselen tussen 2 apparaten, of apparaten koppelen zoals een hoofdtelefoon of printer.

 

Muziek luisteren met een draadloze koptelefoon

Een draadloze koptelefoon wordt veel gebruikt om muziek te luisteren, doordat de speakers tegen je oren zit krijgt u het uiltieme ervaring net als u zelf in de studio staat.

Een koptelefoon wordt vaak gebruikt i.c.m. muziekprogramma's zoals Spotify, YouTube, Netflix etc. 

Koptelefoon met ingebouwde microfoon

Tegenwoordig zie je dat veel hoofdtelefoons uitgerust zijn met een microfoon. Hierdoor is het mogelijk om ook gesprekken te voeren zonder dat u een losse microfoon moet gebruiken.

Zo kun u gemakkelijk praten met iemand tijdens het lopen of autorijden. Ik zien we vaak dat koptelefoons gebruikt worden met Skype, FaceTime en spelletjes.  

Geen geluidsoverlast met een koptelefoon

Omdat de speakers van een koptelefoon dichtbij je oren zitten, kun je al met weinig vermogen een liedje hard laten klinken zonder dat iemand anders er last van heeft.

Kinderen met een draadloze koptelefoon

Veel kinderen hebben een iPad waar ze spelletjes op spelen, dit kan wel eens voor overlast zorgen. Kinderen hebben vaak niet door dat het geluid hard staat.

Daarom zien wij dat veel ouders een draadloze koptelefoon kopen voor hun kinderen zodat ze geen hinder hebben van de geluiden die van de iPad komen. Hierdoor kunnen kinderen gewoon op de bank hun iPad gebruiken zonder die u last heeft van die geluiden. 

Bedienen draadloze koptelefoon

Het bedienen van een draadloze koptelefoon is tegenwoordig een stuk eenvoudiger dan vroeger. Door middel van touch bediening kunt u gemakkelijk het volume aanpassen of een ander nummer selecteren.

Geschreven door

Pieter van Dulst: Pieter weet alles van iPad hoezen en adviseert scholen en bedrijven welke iPad hoes het beste binnen het bedrijf past.

Heeft u zelf nog suggesties of tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel!

Met vriendelijke groet,

TEAM IPADSPULLEKES.NL

Vaartweg 14 | 4905 BL | Oosterhout | 085-744 1084
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice