Handleiding koptelefoon koppelen met een iPad | 10 stappen

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 1
Handleiding koptelefoon koppelen met een iPad | 10 stappen

Handleiding koptelefoon koppelen met een iPad. In dit artikel leggen we uit hoe je een bluetooth hoofdtelefoon koppelt aan je iPad of tablet.

Handleiding koptelefoon koppelen met een iPad | 10 stappen

Draadloze koptelefoons zijn populaire iPad accessoires voor iPad gebruikers. Als u een draadloze bluetooth koptelefoon gebruikt met uw iPad kunt u muziek luisteren en communiceren zonder dat u een iPad hoeft vast te houden waardoor deze draadloze bluetooth koptelefoon populair is.

Handleiding koptelefoon koppelen met een iPad

1. Laad je draadloze koptelefoon op. Beginnen met een volledige lading op beide apparaten zorgt ervoor dat het proces niet wordt onderbroken door een bijna lege batterij.

2. Zet u draadloze koptelefoon in de "Koppelings-modus". Het proces is vergelijkbaar voor alle Bluetooth-headsets, maar er kunnen kleine variaties zijn, afhankelijk van het model en de fabrikant.

3. Plaats uw koptelefoon dicht bij uw iPad. De apparaten moeten dicht bij elkaar zijn om te kunnen koppelen. De afstand varieert, houd de apparaten binnen 1,5 m van elkaar voor de beste resultaten.

4. Zoek u draadloze koptelefoon op via de Instellingen --> Bluetooth  onder Mijn apparaten. Wanneer het zoeken is voltooid, verschijnt een lijst met apparaten waarmee u verbinding kunt maken op het scherm.

5. Selecteer uw draadloze koptelefoon om te koppelen. Selecteer in de lijst met Bluetooth-apparaten op de naam van uw koptelefoon.

6. Handsfree bellen. De headset en uw iPad zijn nu gekoppeld. De functionaliteit van de draadloze koptelefoon is afhankelijk van de software en de werking van uw iPad, maar door het apparaat in een comfortabele positie op uw oor te plaatsen, kunt u nu gesprekken voeren en ontvangen zonder uw iPad  aan te raken.

 

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice