iPad cover, wat zijn de verschillen met een iPad hoes

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 0
iPad cover, wat zijn de verschillen met een iPad hoes

iPad cover, wat zijn de verschillen met een iPad hoes. Lees hier de verschillen zijn tussen een iPad cover en een iPad hoes. Zorg dat u de juiste keuze maakt!

iPad Cover de slimme bescherming voor uw iPad

Als u een Apple iPad heeft en u heeft nog geen bescherming, dan raden wij u aan om zo snel mogelijk een iPad cover of iPad hoes te kopen om uw iPad te beschermen tegen vallen of krassen.

 

U kunt uw iPad op diverse manieren beschermen, zo kunt u kiezen voor een iPad Cover een iPad Hoes of een iPad Extra Robuuste hoes. Maar wat zijn de verschillen tussen deze 2?

 

iPad cover

Met een iPad cover beschermd u de achterkant en aan de zijkant van de iPad wanneer hij in gebruik is. Met een iPad cover wordt de voorkant beschermd door een flap. Een iPad cover is met name geschikt voor zakelijke gebruikers of gebruikers die de iPad bescherming slank willen houden. Er zitten een hoop voordelen aan een iPad cover. Met een iPad cover bescherm je de iPad met een slanke bescherming en een iPad cover is licht en heeft een slank design.

 

Voordelen iPad Cover

 

- Slank Design
- Licht van gewicht
- Flap voorzijde kan je oprollen om de iPad in 2 standen te zetten

 

Nadelen iPad Cover

 

- Geen opberg mogelijkheid voor pasjes of papier
- De flap aan de voorzijde kan je niet vastmaken zodat de flap niet opengaat bij vallen
- Met een iPad Cover heb je maar 2 standen 

 

ipad cover

 

 

iPad hoes Leer

Een iPad hoes geeft meer bescherming voor uw iPad en u kunt de iPad vaak in meerdere schuinstes neer zetten en bij sommige iPad hoezen zelfs horizontaal en verticaal. Ook hebben veel iPad hoezen een opberg vakjes voor kaartjes en papiertjes. En vaak zit er een elastiek op de hoes die je om de hoes kunt doen zodat de flap gesloten blijft. Ook zijn er iPad Robuuste hoezen die je iPad extra beschermen voor kinderen, ook voor zakelijk gebruik zijn er speciale iPad hoezen die je iPad beschermen tegen stof en vocht.

Ook zijn er iPad hoezen die gemaakt zijn van leer waardoor de iPad een speciaal uiterlijk krijgt.

 

ipad hoes leer

 

Robuuste iPad Hoes voor extra bescherming

 

Als u uw iPad gebruikt voor het opnemen van storingen van auto's of andere werkzaamheden dan is de kans dat de iPad beschadigd groter dan u de iPad thuis gebruikt. Er zijn veel robuuste iPad hoezen verkrijgbaar die uw iPad extra beschermen.
Zo zijn er zelfs iPad hoezen die een handige riem hebben zodat u de iPad om u nek kan dragen en standaard een screenprotector hebben.

 

robuuste ipad hoes

 

 

Conclusie:

 

Een iPad cover is een leuke toevoeging om uw iPad te beschermen, echter is de bescherming niet optimaal. Als u een iPad hoes neemt voor uw iPad dan beschermd een iPad hoes uw iPad veel beter dan een iPad Cover. Indien u maximale bescherming zoekt voor uw iPad dan raden wij een Robuuste iPad hoes aan, deze zijn speciaal ontwikkeld om uw iPad maximaal te beschermen tegen stof, vocht, vallen en stoten.

 

Het verschil tussen een QWERTY en AZERTY is de indeling van de letters en tekens op het toetsenbord.


Zo zitten de letters en tekens op een andere plaats dan u gewend bent. U kunt hier onze blog "wat is het verschil tussen AZERTY en QWERTY" lezen. Hier leggen wij uit wat de verschillen zijn tussen een iPad AZERTY toetsenbord en een iPad met een QWERTY indeling.

 

 

Contact informatie

Heeft u nog vragen of opmerkingen dan kunt u hieronder een reactie achterlaten, indien u een iPad bescherming zoekt voor uw iPad en u weet niet welke u moet nemen? Dan kunt u contact opnemen via telefoonnummer 085 - 744 1084 of een mail sturen naar [email protected]

 

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL | Oosterhout | 085-744 1084
[email protected] | www.ipadspullekes.nl


Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice