iPad scherm herstellen

iPad scherm herstellen

iPad scherm herstellen of reparaties kunt u zowel in België gemakkelijk en snel door een van onze partners laten uitvoeren. Uiteraard voor de beste prijs!

iPad scherm herstellen

De meest voorkomende schade van een iPad of iPhone is toch wel het scherm, als het scherm eenmaal gebroken is kun je vaak nog wel gebruik maken van de iPad of iPhone maar dan zal er loop van tijd toch  het scherm hersteld moeten worden door een professioneel bedrijf.

En zijn veel bedrijven die dit voor u kunnen uitvoeren, echter horen wij vaak dat er slechte kwaliteit schermen gebruikt worden waardoor je vaak nog een keer terug moeten om nogmaals u tablet of smartphone te laten repareren.


Snel gerepareerd

Wij werken samen met een professioneel bedrijf die alle soorten tablets en smartphones repareert en waarop u kunt wachten. Onze ervaringen zijn meer als goed en wat heel belangrijk is dat u direct geholpen wordt zodat u maar 1x hoeft te rijden voor deze reparatie.


Zelf iPad scherm repareren 

 

U kunt proberen om het scherm zelf te herstellen d.m.v. van een screenprotector over het glas te plakken zodat u toch nog enige tijd gebruik kunt maken van de iPad. Echter is dit een uitstel van de reparatie. U zult zien dat er na een aantal dagen stof en vuiligheid onder het scherm komt, daarnaast zal het de werking van het LCD scherm negatief beïnvloeden.

 
iPhone reparatie


Het repareren van de iPhone is een stuk makkelijker dan het vervangen van een scherm van een iPad. Dat wil niet zeggen dat dit voor iedereen weggelegd is. Het blijft altijd een lastig klusje.. Wij hebben het ook een keer geprobeerd maar toen wij het scherm van de iPhone vervangen hadden werkte het WIFI gedeelte niet meer, toen moesten alsnog naar iPadspullekes


iPad beschermhoes voor kinderen


Wilt u helemaal zorgeloos uw iPad uitlenen? Kijk dan ook eens naar onze iPad Kids Covers, deze hoezen zijn speciaal ontwikkeld voor kinderen en zijn extra beschermend tegen vallen of stoten.Suggesties

 


Heeft u zelf nog suggesties of tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel

Met vriendelijke groet,

iPadspullekes.nl

iPadspullekes.nl | onderdeel van Van Dulst Automatisering.nl
Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

 

Reacties

 1. Annika Bekker Annika Bekker

  Beste Milan,

  Stof kan verwijderd worden, echter moet het scherm even verwijderd worden.

  De vraag is hoe kan er stof achter een scherm komen als de iPad dicht is en eigenlijk geen stof in kan komen?

  Ik hoor graag je reactie

  Pieter van Dulst

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice