Toetsenbord iPad | Welke is het beste?

Toetsenbord iPad | Welke is het beste?

Toetsenbord iPad | Welke is het beste? Zoekt u een iPad toetsenbord om teksten te typen? En heeft u moeite met het kiezen van een iPad keyboard? Wij helpen u!

Toetsenbord iPad | Welke is het beste?

Veel mensen zijn in het bezit van een iPad, hierdoor wordt een computer een stuk minder gebruikt als voorheen. Nu er iPad toetsenborden zijn uitgevonden, is een computer overbodig geworden.
 

Voordelen werken met een iPad toetsenbord:

Een iPad toetsenbord geeft veel meer gebruiksgemak en daarnaast ben je niet steeds de helft van je scherm kwijt als je wat aan het typen bent. Een ander belangrijk voordeel is de aanwezigheid van cursortoetsen. Die zijn eigenlijk onmisbaar als je wilt navigeren door je tekst, bijvoorbeeld voor het aanbrengen van verbeteringen. Gek genoeg is ook de responstijd van het toetsenbord iets sneller.

iPad Toetsenbord sneltoetsen

De meeste iPad Toetsenborden zijn uitgerust met sneltoetsen. Een sneltoets maakt het bedienen van een iPad nog makkelijker. Hieronder een overzicht van de sneltoetsen die op de meeste iPad Toetsenborden zitten.

iPad Toetsenbord sneltoetsen


Gebruik iPad toetsenbord

Als je eenmaal in het bezit bent van een toetsenbord voor een iPad, dan wordt het verwerken van de e-mail wel eens een interessante optie, ook het schrijven van teksten gaat een stuk gemakkelijker en sneller. 
 
toetsenbord ipad 

APPs voor een iPad toetsenbord

Er zijn ook veel APPs beschikbaar voor het schrijven van blogs die het mogelijk maken om het artikel gelijk te publiceren naar je website. Zo is er speciaal een Wordpress APP beschikbaar voor de iPad waarmee je heel gemakkelijk je website kan aanpassen. Ook Pages van Apple schijnt erg mooi en praktisch te zijn, hoewel ik hier zelf nog geen ervaring mee heb.
 

Office 365 (Word, Excel, PowerPoint etc) i.c.m. iPad toetsenbord

Microsoft bied nu ook veel APPs zoals Word, Excel, Outlook, Powerpoint aan voor de iPad, hierdoor kun je gemakkelijker werken met deze programma's. Ook bied Microsoft One Drive aan, dit is vergelijkbaar met Dropbox. One Drive is een opslag systeem waar je documenten en afbeeldingen kunt opslaan in een map op het Internet.
 
Hierdoor kun je op meerdere apparaten in een map werken waardoor je altijd over de laatste versie beschikt van je document.
 
 

iPad met toetsenbord als laptop vervanger?

Ik vond een iPad altijd een mooi apparaat om te consumeren zoals Internetten en e-mailen, maar geen laptop vervanger. Ik moet zeggen dat ik nu mijn mening moet bijstellen. Het is uiteraard geen laptop vervanger. Er zit geen DVD speler in, geen USB aansluitingen, de schermresolutie en schermgrootte zijn beperkt.
 

Voordelen iPad vs laptop

Er zijn veel voordelen als je met een iPad met toetsenbord in vergelijking met een laptop. De iPad is klein, licht en handzaam, de accu gaat heel lang mee. Ik gebruik nooit iPad lader als ik op pad ben. Wat ook een groot voordeel is, is dat de iPad geen opstarttijd heeft. Je zet hem aan en je kunt gelijk werken.
 
Voor de basis dingen zoals e-mail beantwoorden, teksten schrijven en Internetten is een iPad met Toetsenbord ideaal. Moet je met programma's werken zoals een boekhoudpakket, dan zal een laptop beter zijn. Daarnaast zijn er veel Windows programma's waar geen APPs voor zijn en zal je toch een laptop nodig hebben.


Soorten iPad toetsenborden

Er zijn op Internet al veel iPad toetsenborden te verkrijgen, echter zijn veel toetsenborden niet functioneel en werken niet goed en zijn van slechte kwaliteit.

Er zijn 2 opties als het over een iPad toetsenbord gaat. U kunt ervoor kiezen om een toetsenbord te nemen die u los kunt gebruiken op u iPad zoals hieronder afgebeeld is. Of kunt u ervoor kiezen om een toetsenbord te nemen die vast een uw iPad zit en die net zo werkt als een laptop.

Alle iPad toetsenborden worden draadloos verbonden met uw iPad d.m.v. een bluetooth verbinding en zijn voorzien van een interne batterij of accu.
 
 

iPad draadloos bluetooth toetsenbord

Hieronder staat een iPad 2017 & 2018 draadloos bluetooth toetsenbord wit afgebeeld die je kunt gebruiken met een iPad. Het voordeel is dat je dit iPad Toetsenbord los van je iPad hoes kunt gebruiken, en dus kunt inzetten wanneer u maar wilt. 

 

Ook wordt dit iPad externe Toetsenbord gebruik i.c.m. een iPad standaard. Hierdoor werk je ergonomisch, omdat de iPad hoger staat en je het toetsenbord naar wens kunt neerzetten ipad toetsenbord

 

Eigenschappen iPad extern draadloos bluetooth toetsenbord wit

- Werkt op AAA baterijen (niet bijgeleverd)
- Geluidloos typen door zijn “slim keys” toetsen
- Nederlandse indeling (QWERTY)
- Kleur wit/zilver
- Compatibiliteit met Apple, Android en Windows apparaten
- Frequency:2.400GHz-2.483GHz
- Werkende afsprand:10m
- Werktijd 100 uur
- Stand-by 90 dagen
- Stand-by modes. na 20 min

 

 

iPad 2018 / 2017 toetsenbord met afneembaar Toetsenbord

Er zijn ook iPad 2017 & 2018 hoezen met een afneembaar toetsenbord te verkrijgen, de iPad zit in de hoes en het Toetsenbord zit magnetisch vast. Bij dit iPad Toetsenbord kunt u het toetsenbord zelf naar wens neerzetten. U kunt het toetsenbord loskoppelen van de hoes en iets makkelijker neerzetten dan u deze in Hoes laat.

iPad toetsenbord

 

Eigenschappen iPad hoes met afneembaar toetsenbord:

- Luxe uitstraling
- Strak en dun ontwerp maar 3,56 cm dik
- Voorzien van zachte binnen voering
- QWERTY-toetsenbord (Nederlandse indeling)
- 60 tot 90 uur continu gebruik
- In verschillende standen te gebruiken 
- Diverse sneltoetsen o.a. volumeregelaar, kopiëren, plakken, play, pauze etc.

 

 

iPad toetsenbord hoes zwart

Dit iPad 2017/2018 toetsenbord hoes met verlicht toetenbord maakt u van uw iPad een laptop. De luxe uitstraling en het ultra dunne ontwerp zorgen samen voor de perfect gecombineerde eigenschappen.

 

De hoes is gemaakt van aluminium en de magnetische klep van deze case is afgewerkt met een 'leder look' textuur. Door het bekende QWERTY toetsenbord, kunt u nog gemakkelijker werken op uw iPad zoals op een echt toetsenbord maar de mobiliteit van de iPad. Dat is het concept voor deze iPad hoes met toetsenbord.

ipad toetsenbord met hoes

Eigenschappen iPad hoes met toetsenbord:

- Luxe uitstraling
- Strak en dun ontwerp maar 17 mm dik
- QWERTY-toetsenbord (Nederlandse indeling)
- 1000 uur continu gebruik zonder toetsenverlichting
- 5 uur continu gebruik met toetsenverlichting
- 3 niveau helderheid toetsenbord
- Verlichte toetsen (7 kleuren)
- In verschillende standen te gebruiken
- Diverse sneltoetsen o.a. volumeregelaar, kopiëren, plakken, play, pauze etc.

iPad toetsenbord Case

Dit iPad 2017/2018 aluminium toetsenbord met bluetooth is verkrijgbaar voor alle modellen iPads. De aluminium behuizing doet ook dienst als bescherming. U kunt na gebruik de iPad in de cover klikken. De cover is ook voorzien van de sluimer functie. Zodra u de iPad in de keyboard cover klikt, gaat deze automatisch op "sleep mode".

 

Nadeel:

Wat wij een nadeel vinden van deze iPad toetsenbord oplossing, is dat je alleen de iPad zonder Hoes in dit Toetsenbord kan plaatsen. En dus elke keer je bestaande iPad hoes moet verwijderen indien je gebruik wilt maken van deze oplossing.

ipad toetsenbord met hoes los

Eigenschappen iPad Toetsenbord Case

- Speciale startscherm toets voor one-touch toegang tot verschillende toepassingen
- Licht in gewicht
- Werkt met bluetooth 3.0
- Voorzien van “sleep en wake up” functie.
- Geïntegreerde accu gaat 55 uur mee.
- Standby-tijd: 90 dagen
- Oplaad tijd: 4 tot 5 uur.
- Voorzien van sterke aluminium behuizing.
- Inclusief usb oplaad kabel.
- verkrijgbaar in met witte en zwarte toetsen.

 

 

 

Vragen of opmerkingen?

Heeft u nog vragen of opmerkingen? Dan kunt u met ons contact opnemen via telefoonnummer 085 - 744 1084 of via e-mailadres [email protected]
 
 
 
ipad screenprotector

 

Reacties

 1. Pieter van Dulst Pieter van Dulst

  Beste Josje,

  Indien u een defect product heeft, dan verzoeken wij u om contact op te nemen met de klantenservice.

  U heeft nog garantie op uw toetsenbord.

  Met vriendelijke groet,

  Pieter van Dulst

 2. Josje Meester Josje Meester

  Ik heb die laatste aluminium case tijdje geleden gekocht. Toetsenbord is helaas van slechte kwaliteit. Aantal toetsen werkt al niet meer. Goedkoop is duurkoop helaas.

 3. Pieter van Dulst Pieter van Dulst

  Hallo Patrick,

  uiteraard hebben wij deze kabel, je kunt ze bij ons bestellen via de site.

  Gr, Pieter

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden