Nieuwe iPad 2017 9,7 Inch. | Lees hier onze ervaringen

Nieuwe iPad 2017 9,7 Inch. | Lees hier onze ervaringen

Apple heeft deze week de nieuwe iPad 2017 gepresenteerd en dat betekent dat de iPad Air 2 het toneel zal verlaten. Lees hier onze ervaring met de nieuwe iPad.

De nieuwe iPad 2017 met een 9,7 inch scherm

Een iPad heeft een lange levensduur, zolang dat mensen ze meer dan vijf jaar gebruiken. Ook al wordt de iPad trager mensen weigeren om een nieuwe aan te schaffen omdat een nieuw model te duur is.

Met de nieuwe iPad 2017 heeft Apple geprobeerd dat op te lossen. Deze nieuwe iPad heeft een lage instapprijs van € 409,00.

Wat zijn de voordelen om over te stappen?

De nieuwe iPad 2017 is eigenlijk een iPad van de vijfde generatie, als je de tussentijdse iPad Air-modellen niet meetelt en vergelijkt met de iPad 4 en oudere modellen ga je er zeker op vooruit en dat is precies wat Apple wil bereiken omdat deze doelgroep nog een oude trage iPad bezit en geen € 700,00 uit wil geven voor een nieuwe iPad maar wel zijn te verleiden met een nieuwe iPad rond de € 400,00.
 

De nieuwe iPad 2017 is geen superlichte iPad zoals de iPad Air en ook geen professionele Pro, maar een iPad voor de "gewone" gebruiker. Deze nieuwe tablet van Apple bevat alle aantrekkelijke eigenschappen van eerdere modellen voor een veel lagere prijs. Als u deze nieuwe iPad 2017 koopt bent u in één keer weer bij, voor een sympathieke prijs.

Prijs kwaliteit verhouding

Het grootste pluspunt van deze nieuwe iPad 2017 is dan ook het prijskaartje. Het lost alle problemen op waar eigenaren van oudere iPads over klagen: te weinig opslag, snelheid, APPs die niet werken, geen updates meer. Met de nieuwe iPad 2017 ben je in een keer weer up-to-date en kun je weer een jaartje of vier, vijf vooruit. Deze nieuwe iPad 2017 past misschien wel beter bij je, dan je denkt.
 

Wat krijg je extra als je de nieuwe iPad 2017 koopt?

Stel dat je nog een iPad 2 hebt, een model dat destijds vrij veel verkocht is en geen updates meer krijgt. Wat krijg je dan nu extra als je nu de nieuwe iPad 2017 koopt?
 

- Een veel betere batterijduur (je huidige batterij loopt waarschijnlijk op z’n laatste benen).
- Vier maal zoveel werkgeheugen (dus veel sneller)
- Een veel scherper en helderder retinascherm.
- Twee keer zoveel opslagruimte.
- De nieuwste iOS-versie 10.3 met functies als Night Shift.
- iOS-updates voor de komende vier, vijf jaar.
- iOS-multitasking: meerdere apps naast elkaar
- Een veel lichter apparaat (het verschil is 136 gram).
- En dat alles voor een prijs die lager ligt dan je in 2011 voor je iPad 2 betaalde.

Het design van de nieuwe iPad 2017 

Qua uiterlijk valt er weinig negatiefs op te merken over het uiterlijk van de nieuwe iPad 2017. Hij ziet er uit als een iPad zoals we die al jaren gewend zijn. Je merkt niet dat je een goedkopere iPad te maken hebt. Alles is perfect afgewerkt zoals we gewend zijn van Apple.

De nieuwe iPad 2017 is wel iets dikker dan de iPad Air 2, maar is nauwelijks te merken. De nieuwe iPad 2017 is verkrijgbaar in zilver, space grijs en goud – geen roségoud,


De nieuwe iPad 2017

Vergelijking iPad-modellen

Hieronder zie je de belangrijkste performance-eigenschappen van de modellen waarmee je de iPad 2017 het best kunt vergelijken:

Vergelijking iPad-modellen

iPad 2017 hoezen

Wij hebben veel iPad 2017 hoezen die u iPad 2017 perfect beschermen. U kunt ons aanbod hier zien.

 

Conclusie: de iPad voor iedereen

De iPad Pro is er voor creatieve professionals, de iPad 2017 is voor alle andere gebruikers. De iPad 2017 is een mix van oud en nieuw, waarbij Apple enkele lastige keuzes heeft gemaakt om de prijs laag te kunnen houden.

Wij vinden dat Apple de de juiste keuze heeft gemaakt. Vrijwel iedereen die nog een iPad 4 of ouder in gebruik heeft, gaat erop vooruit, zowel qua snelheid als gebruiksmogelijkheden. Je bent met deze nieuwe iPad voor een scherpe prijs klaar voor de komende jaren: alle apps en functies die je op een iPad zou willen gebruiken, werken vlot.

Dat Apple voor het design van de iPad Air heeft gekozen, zorgt ervoor dat er ruimte is voor een grotere batterij waardoor je lang gebruik kunt maken van je nieuwe iPad. Iets waar niemand bezwaar tegen zal hebben. Het mooie is dat Apple niet bespaard op materiaal of bouwkwaliteit van de nieuwe iPad, waardoor je je met deze iPad geen tweederangs gebruiker voelt. 

Voor mensen die zich ergeren aan hun verouderde, trage tablet is de iPad 2017 het ideale overstap- of instapmodel. Als je op het juiste moment zat te wachten om te upgraden is dit je kans om weer meerdere jaren vooruit te kunnen. Dit is de iPad voor iedereen. 
 

Reacties

 1. Pieter van Dulst Pieter van Dulst

  Beste Jip,

  Bedankt voor je complimenten!
  Wij werken ook met deze nieuwe iPad, hij werkt boven verwachting.

  Deze iPad 2017 is een prima vervanging voor de oudere iPads zoals de iPad 2 3 of 4.

  Veel plezier met je nieuwe iPad!

  Groeten, Pieter van Dulst

 2. Jip Hoevenaar Jip Hoevenaar

  Na dit artikel te hebben gelezen ik heb deze iPad aangeschaft. Ik moet zeggen dat deze nieuwe iPad 2017 perfect werkt en de ideale vervanger is als je een oudere iPad had. Mijn iPad 3 was niet meer voorruit te branden en de prijs voor een nieuwe iPad Air was te veel geld.<br />
  <br />
  Deze iPad 2017 is niet zo duur en is bijna net zo snel als de iPad Air, hij is iets zwaarder maar werkt net zo fijn!<br />
  Ook de hoes (iPad 2017 360 graden hoes) is ook echt een uitvinding, ik gebruik deze iPad hoes zowel verticaal als horizontaal.<br />
  <br />
  Kortom echt een aanrader! En een goed artikel die 100% waar is

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.