Review: Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad

  • Geplaatst op
  • Door Pieter van Dulst
  • 2
Review: Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad

Een iPad case die, zoals de fabrikant het zelf omschrijft, wordt gekenmerkt door ‘shock absorption, drop protection, extreme ruggedness and hard-core readiness for all adventures‘. Is dat de Amerikaanse cultuur of is deze robuuste iPad case daadwerkelijk bestand tegen extreem gebruik? Wij hebben het getest! In deze Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad review lees je onze mening van een week werken met de Gudrop Tech Case voor de iPad. We hebben hem zowel zakelijk als prive gebruikt. En wat vinden we ervan?

Onderdelen & plaatsing Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad

De iPad Gumdrop Drop Tech Case bestaat uit drie onderdelen. Het eerste deel is een plastic lijst die je om de rand van de iPad kunt plaatsen. Het tweede deel is de screenprotector die je onder de plastic lijst kunt plaatsen. Deze kun je ook niet gebruiken als je er geen behoefte aan hebt. Het derde deel is de plastic lijst die bescherming biet voor de zijkanten van de iPad. Dit laatste deel is het belangrijkste en bied bescherming voor je beeldscherm die het gevoeligste is voor vallen of stoten als je hem bijvoorbeeld laten vallen. Ook biedt het laatste deel bescherming aan enkele gevoelige delen van de iPad zoals de camera aan de achterkant.

Review: Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad
Zodra je de plastic lijst plaats om je iPad bevestigd hebt kun je gemakkelijke de rubberen hoes om het plastic deel plaatsen. De hoes is flexibel maar toch best stug, je moet flink wat kracht zetten om de hoes om de iPad en de plastic lijst te plaatsen. Als dat gelukt is positioneert de Gumdrop Drop Tech Case zich stevig om de iPad. De Gumdrop Drop Tech Case zit perfect om de iPad en zal niet meer uit zichzelf van de iPad loskomen. 

Ontwerp Gumdrop Drop Tech Case

Als eerste beoordelen we het ontwerp en design, van de Drop Tech Case. Voor een rubberen hoes die dient voor stevigheid en bescherming van je iPad ziet de Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad er stijlvol uit.

De Gumdrop Drop Tech Case is er in verschillende kleuren en we moeten toegeven dat de andere kleuren er ook goed uitzien qua design. 

Review: Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad schuin.jpg


Bij het aanschaffen van de Gumdrop Drop Tech Case voor iPad moet je rekening houden dan deze extra beschermende iPad hoes niet dun is. Dit komt door de hoge beschermingsgraad die deze Gumdrop Drop Tech Case voor iPad heeft en daardoor zijn er concessies gedaan, wat helaas ten koste gaat van het formaat van deze robuuste iPad hoes. Als je veel met de iPad werkt dan is het even wennen omdat deze extra beschermde hoes iets dikker is dan een normale iPad hoes. De Gumdrop Drop Tech Case voor iPad weegt 486 gram, we hebben dit getest met kinderen en we zien dat die er geen last van hebben dat deze iPad hoes iets zwaarder is dan de normale "minder beschermde" iPad hoes.

Bescherming behuizing Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad

De bescherming van deze robuuste iPad hoes is van een hoog niveau. Hoewel wij het niet hebben durven testen, om duidelijke redenen, kan de iPad case er wel degelijk voor zorgen dat de iPad goed beschermd wordt bij vallen vanaf bijvoorbeeld een tafel of de bank. Zeker voor het dagelijks gebruik van de iPad zal deze iPad hoes meer dan goed zijn qua bescherming.

De Gumdrop Drop Tech Case voor iPad beschermd de rotatieklok en adapter aansluiting van een rubberen klepje dat je handmatig open kunt maken. 

De volume knoppen en de ronde knop (home button) onderaan het beeldscherm, worden volledig bescherm en zijn via de rubberen hoes te bedienen. Uiteraard moet je iets harder drukken dan normaal maar dat merk je bijna niet.

De camera's zijn niet direct beschermt door een rubberen klepje maar worden wel afgeschermd door de hoes zelf en zijn wel gewoon te gebruiken.

Bescherming beeldscherm 

Het iPad scherm wordt optimaal beschermt door de meegeleverde screenprotector die je optioneel in de plastic lijst kunt plaatsen. Je kunt er ook voor kiezen om deze achterwegen te laten, daarnaast is deze screenprotector los te verkrijgen.

De meegeleverde screenprotector kan in sommige gevallen handig zijn, bijvoorbeeld bij het werken in stoffige of natte ruimtes. Ook zal het krassen voorkomen door kinderen of door andere activiteiten op het werk.

Overige opmerkingen

Wat we wel merken is dat het rubberen materiaal van deze stevige iPad case stof aantrekt. Het stof blijft (als het ware) plakken aan het rubber en het is soms lastig te verwijderen. Dit komt bij de meeste robuuste iPad hoezen voor die gemaakt zijn van rubber. Het is een eigenschap van het materiaal (rubber) waar de robuuste iPad hoes van gemaakt is.


De iPad Drop Tech Case is ideaal voor gebruik op het werk en voor kinderen. Er zijn meerdere robuuste iPad hoezen te verkrijgen, u kunt deze bekijken op onze webshop door de juiste iPad te selecteren en te kiezen voor Hoes --> Extra beschermd.
 

Gumdrop Drop Tech Case kopen

iPadspullekes heeft diverse robuuste iPad hoezen in zijn assortiment en heeft een compleet overzicht gemaakt zodat je gemakkelijk de accessoire kunt vinden die het beste bij jou past.

Bekijk hier alle iPad 2 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad 3 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad 4 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad mini robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad mini 2 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad mini 3 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad mini 4 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad Pro 9,7 inch robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad Pro 10.5 robuuste hoezen

Bekijk hier alle iPad 2018 robuuste hoezen
Bekijk hier alle iPad 2017 robuuste hoezen


Geschreven door

Pieter van Dulst

Pieter van Dulst is de oprichter van iPadspullekes.nl wat een onderdeel is van "Van Dulst Automatisering en Beveiliging". Pieter weet alles van iPad hoezen en adviseert scholen en bedrijven welke iPad hoes het beste binnen het bedrijf past.

Heeft u zelf nog suggesties of tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel


Met vriendelijke groet,

TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl | onderdeel van Van Dulst Automatisering.nl
Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

  1. Pieter Dulst Pieter Dulst

    Beste Jos,

    Ik zag inderdaad dat u er 2 heeft besteld. Wij wensen u veel plezier met deze robuuste iPad hoes. Indien u nog vragen heeft dan kunt u altijd contact opnemen.

    Bedankt voor het compliment!

  2. Jos Hofkens Jos Hofkens

    Ik was al lang op zoek naar een robuuste iPad hoes voor mijn iPad, na lang zoeken heb ik gekozen voor deze Gumdrop Drop Tech Case voor de iPad. Ik moet zeggen dat ik zeer tevreden ben over deze robuuste iPad hoes.

    Jullie artikel heeft mij overtuigt om deze hoes aan te schaffen en ik moet zeggen dat alles klopt wat jullie aangeven.

    Kortom echt een aanrader!

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice