Ring deurbel "Live view"

  • Geplaatst op
  • Door Yaro Krijnen
  • 0
Ring deurbel "Live view"

De video deurbel van Ring is al erg populair maar Ring is bezig met een upgrade van de app zodat de video deurbel naast de bekende Motion detectie ook Live view mogelijk maakt.

Ring video deurbel

De deurbel van Ring is al erg populair dit komt mede door het contact wat er met de personen bij afwezigheid gelegd kan worden. De motion detectie was al een geweldige optie om te gebruiken hierdoor kon er al gezien worden wie er voor de deur gestaan heeft zonder aan te bellen.
Ook is er de mogelijkheid verschillende zones in te stellen zodat er niet een te groot veld geselecteerd werd (dit voorkomt onnodige notificaties)


Draadloze deurbel met WiFi met live view

Ring is nu bezig met de mogelijkheid om beelden live te bekijken via de Ring deurbel. Deze optie zorgt er voor dat de deurbel gebruik kan worden als een soort beveiligingscamera.
De optie zorgt er voor dat er per sessie 10 minuten lang live gekeken kan worden. Ook kan er op het moment dat er iets gebeurd waarbij u een reactie zou willen geven maar niet in de buurt bent op de Talk button gedrukt worden. Zo word er een 2 weg audio functie in gang gezet.

Live view gebruiken

Na het lezen van deze blog wil iedereen in het bezit zijnde van een Ring deurbel deze optie natuurlijk gaan gebruiken. Helaas is het nog niet mogelijk bij de deurbellen die op batterij voeding werken. Dit zal volgens Ring eind Mei 2016 mogelijk moeten zijn.

Maar niet getreurd, degene die de deurbel bekabeld voeden hebben deze mogelijkheid al wel. Ring zal dit bekend via een email die er naar u toe gestuurd word waarin aangegeven word dat de Live view mogelijkheid voor u beschikbaar is.
In het menu van de Ring deurbel zal een extra icoontje weergegeven worden.

live view met de draadloze deurbel

Veel plezier bij het gebruik van de Ring video deurbel.

Mocht u vragen hebben dan kunt u de website van Ring raadplegen www.ring.com

Of u kunt contact opnemen met iPadspullekes via info@ipadspullekes.nl of 085-7441084


Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
* Verplichte velden
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »