Ring draadloze beveiligingscamera

Ring draadloze beveiligingscamera

Ring draadloze HD beveiligingscamera met intercomfunctie, infrarood, accu, intercom functie, gratis APP en met Cloud recording. Lees hier onze review

Ring draadloze beveiligingscamera 

Ring is bekend geworden door zijn draadloze deurbel (Ring Video Doorbel €224,00) deze is uitgevoerd met een HD camera, intercom functie, HD camera en infrarood en was te beheren vanaf een iPhone, Android smartphone of Windows 10 computer

Dit was een zeer gewild product, echter kwam al snel de vraag van de gebruikers of er geen mogelijkheid was om beveiligingscamera toe te voegen zodat u niet alleen de personen kunt zien die zich bij de draadloze deurbel bevinden maar ook b.v. in u tuin of kantoor.
Draadloze deurbel met camera en wifi

RING STICK UP CAMERA

Nu is de Ring Stick up cam beveiligingscamera uitgebracht, deze beveiligingscamera kunt u zowel standalone gebruiken maar ook toevoegen bij de draadloze deurbel zodat u niet alleen op de hoogte wordt gehouden als er iemand voor de deur staat maar ook b.v. in u kantoor, magazijn of woonkamer bevindt.

draadloze camera met intercom


OVERAL ZIEN EN HOREN WAT ER GEBEURD.

Of u nou in het buitenland bevindt of op een feestje, deze draadloze deurbel houd u op de hoogte van alle activiteiten waar de deurbel zich bevindt.

HOREN EN SPREKEN VIA DE DRAADLOZE BEWAKINGSCAMERA

U krijgt niet alleen bericht als er activiteit plaatsvindt maar u kunt ook horen en spreken via deze draadloze beveiligingscamera.
Met de gratis meegeleverde APP kunt u via uw smartphone of tablet de indringer aanspreken en horen wat er gebeurt.

DRAADLOZE BEVEILIGINGSCAMERA MET BEWEGINGSDECTECTIE

Deze beveiligingscamera is uitgerust met bewegingsdetectie, dit zorg ervoor dat als er activiteit plaatsvind bij de camera dat u een push bericht krijgt dat er iets gebeurt.

Hierdoor voorkomt u dat bij het zoeken van een activiteit u naar beelden aan het kijken bent waar niets op gebeurd, alleen beelden die bewegen worden opgenomen en kunt u terug zien.

U kunt dan de APP openen om te kijken wat er gebeurt en direct actie ondernemen of de persoon aanspreken!

U kunt het bereik van de bewegingsmelder gemakkelijk aanpassen door de APP te openen en te selecteren wanneer u een melding wilt krijgen als er activiteit plaatsvind.
draadloze met bewegingsdectectie

MONTAGE DRAADLOZE DEURBEL

Deze draadloze bewakingscamera wordt net als de draadloze deurbel compleet geleverd met schroevendraaier, schroeven, waterpas en oplaadkabel.

Doordat deze beveiligingscamera voorzien is van een accu hoeft u geen kabel aan te leggen en werkt deze compleet draadloos, hierdoor is de installatie een fluitje van een cent!

OPNAME BEVEILIGINGS CAMERA (CLOUD RECORDING)

Deze draadloze bewakingscamera heeft de mogelijkheid om de activiteiten (beelden) op te slaan op het Internet zodat u deze later kunt terug kijken.
Deze optie kost €29,99 per jaar, daarmee kunt u tot zelfs +/- 6 maanden beelden terug kijken en te versturen via e-mail of te bewaren.IDEAAL VOOR ONDERNEMERS

Zelf gebruiken wij zowel de draadloze deurbel als de bewakingscamera, indien er een bezorgen zich meld via de draadloze deurbel vragen wij of hij zijn pakket wil neerzetten naar het kantoor.

Vroeger konden wij niet zien of de bezorger dat wel deed, nu kunnen d.m.v. de draadloze bewakingscamera zien waar hij het neerzet.

Voordat dat de draadloze deurbel hadden ging de bezorger vaak weg met het pakket waardoor wij een dag vertraging hadden indien we niet op het kantoor aanwezig waren.

ONGELIMITEERD AANTAL TOESTELLEN


Je kunt net zoveel smartphones of tablets koppelen met dit systeem zoals je wenst, er zit geen beperking aan het aantal apparaten.

SPEAKER VOOR BEWEGINGSDETECTIE

Naast dat u een melding krijg op uw smartphone of tablet is het ook mogelijk om een aparte speaker te nemen die een geluid afspeelt indien er activiteit plaatsvind.

Hierdoor word u altijd op de hoogte gehouden van de activiteiten die zich afspelen bij de draadloze camera of deurbel zelf wanneer u smartphone of tablet buiten bereik is.

draadloze speaker camerabeveiliging

NACHT VISIE (INFRAROOD)

Deze draadloze camera is uitgevoerd met nacht visie en infrarood sensoren waardoor u niet alleen overdag kunt genieten van het uitstekende beeldkwaliteit maar ook als het donker is.
 


Kenmerken Ring Stick Up Camera:
- HD Kwaliteit
- Waterdicht
- Werkt compleet draadloos (geen kabels nodig)
- Voorzien van ingebouwde oplaadbare accu
- Werkt met bewegingsdetectie
- Snel en makkelijk te installeren
- WiFi internet verbinding (802.11 b/g/n/ 2,4 Ghz)
- Geschikt zowel voor Apple en Android min iOS(R) 7 of Android 4.0
- 1 Jaar garantie op de hardware
- Bij diefstal zal Ring kosteloos een nieuwe opsturen
- Geschikt voor zowel buiten als binnen
- Zie en praat met bezoekers live via je smartphone of tablet
- Cloud video recording, alle camera beelden worden opgeslagen
- Geen limiet aan gekoppelde smartphones of tablets
- Voorzien van Infrarood LEDs Nacht zicht
- Levensduur van de batterij bedraagt 1 jaar bij normaal gebruik
- Tweezijdige communicatie mogelijkheden via audio
- Draaibaar
 

Specificaties Ring Stick Up Cam:
- Afmetingen 12,65 x 6,17 x 3,68 cm
- Gewicht 229,6 gram
- Batterij 5200 mAh
- Video kwaliteit HD
- Nachtzicht: Infrarood LED
- Video resolutie: HD
- Kijkhoek 80 graden
- Temperatuurbereik -15 tot 50 graden
- Waterbestendig: Ja
- App-ondersteuning Android 2.3 en hoger en iOS 6 en hoger
 

Inhoud verpakking Ring Stick Up Cam
- Stick Up cam 12,65 x 6,17 x 3,68 cm
- Micro USB oplaad kabel
- Montage steun
- Waterpas
- Schroevendraaier
- Schroevendraaier bit
- Boor bit
- Houtschroeven
- Voegschroeven en voegankers
- Weerhoesbeschermer
- Gebruikershandleiding (Engels)
 

CONCLUSIE

Wij hebben als eerste in Nederland deze draadloze beveiligingscamera kunnen testen. En we kunnen niets anders zeggen dat dit weer een succes product is van Ring. 

De bewakingscamera word geleverd met accu en dat is zeldzaam, hierdoor is de montage een fluitje van een cent. Deze draadloze camera word compleet geleverd met schroeven en gereedschap, ook dit zie je niet vaak!

Echter is het wel jammer dat je niet beelden kan bekijken indien er geen activiteit plaatsvind, alleen als er activiteit is kun je de beelden direct bekijken. Kortom, zoekt u een beveiligingscamera die gemakkelijk te monteren en te installeren is, dan is deze draadloze camera een goeie optie! 

Geschreven door

Pieter van Dulst: Pieter weet alles van iPad hoezen en adviseert scholen en bedrijven welke iPad hoes het beste binnen het bedrijf past.

Heeft u zelf nog suggesties of tips? Laat dan een reactie achter onder dit artikel!

Met vriendelijke groet,

TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nlVolg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Reacties

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice