Wat betekent TPU ? Wat is een TPU hoesje? Wat voor materiaal is het?

Wat betekent TPU ? Wat is een TPU hoesje? Wat voor materiaal is het?

Wat betekent TPU ? Wat is een TPU hoesje? Wat voor materiaal is het? TPU is een kunststof materiaal dat de gulden middenweg tussen hard plastic en silicone.

Wat betekent TPU ? Wat is een TPU hoesje? En wat voor materiaal is het?

Betekenis TPU

TPU is de afkorting van Thermoplastic Polyurethane en is een kunststof dat zich het best laat omschrijven als de gulden middenweg tussen hard plastic en silicone. TPU wordt veel gebruikt als basis materiaal voor beschermhoesjes.

Voordelen TPU hoesjes

TPU combineert de goede eigenschappen van beide materialen, wat erin resulteert dat TPU flexibel maar wel vormvast is en niet kan breken, geen stof aantrekt en nauwelijks krast. TPU is verkrijgbaar in alle kleuren maar kan bovendien ook volledig doorzichtig zijn.

iPad hoesjes van TPU

Veel iPad hoesjes zijn gemaakt van TPU. Het voordeel van een iPad hoesje van TPU is dat het hoesje onbreekbaar, duurzaam, schokabsorberend, flexibel is. Door deze voordelen is TPU perfect om uw iPad te goed en stevig beschermen.

iPhone hoesjes van TPU

Ook zijn veel iPhone hoesjes gemaakt van TPU. Ook bij TPU iPhone hoesjes zijn de voordelen zoals onbreekbaar, duurzaam, schokabsorberend en flexibel prima voor bescherming van uw iPhone. iPhone hoesjes die gemaakt van TPU blijven lang mooi en glijdt bovendien gemakkelijk in je broekzak.

Reacties

Wees de eerste om te reageren...

Laat een reactie achter
* Uw e-mailadres wordt niet gepubliceerd.
Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice