iPad Air Stand Case

iPad Air Stand Case

Een van de populairdere hoezen is de iPad Air stand case. Dit is een echte klassieker. De stand case is veelzijdig en beschermt de iPad Air optimaal. Achterkant, voorkant en zijkanten zijn volledig beschermd.  U vindt bij iPadspullekes stand cases in verschillende kleuren, zodat er altijd een case is die bij u past.

De stand cases passen altijd perfect, omdat ze speciaal voor de iPad Air zijn gemaakt. Bent u op zoek naar een goede bescherming en topkwaliteit? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres!

Controleren of u wel zeker in het bezit bent van een iPad Air 

Bent u er niet zeker van of u een iPad Air heeft? Bekijk dan onze pagina "Welke iPad heb ik?" via deze pagina kunt u gemakkelijk achterhalen welke model of type iPad u heeft. Het is belangrijk om te weten welk model iPad u heeft, zo voorkomt u dat de iPad Air hoes goed past om uw nieuwe iPad. Er zijn veel iPadmodellen. Deze lijken veel op elkaar. Niet ieder formaat scherm heeft dezelfde dikte van de iPad. Daarom is het verstandig om eerst na te kijken of je wel in het bezit bent van een iPad Air .

iPad Air
- A1474
- A1475
- A1476

Een iPad Air Stand Case voor optimale bescherming

Zowel de voorkant, zijkanten en achterkant zijn beschermd met de iPad Air stand case. Zo weet u zeker dat uw iPad zo goed als mogelijk bestand is tegen onder andere krassen, stoten en vuil. Dit maakt de stand case een zeer geschikte keuze wanneer u uw iPad Air ook regelmatig meeneemt en onderweg gebruikt. Daar is er namelijk meer risico dat uw iPad beschadigt.

Een iPad Air stand case zorgt te allen tijd dat de iPad goed is beschermd. Ook onderweg!

iPad Air Stand Case

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air Stand Case

De cases zijn speciaal voor de iPad Air gemaakt. Daarom past de iPad Air stand case perfect en sluit deze altijd goed aan. De case is voorzien van uitsparingen op de juiste plekken, zodat alle functies van uw iPad air bruikbaar blijven. Ook wanneer deze in de case zit. Knoppen, speakers, poorten en de camera blijven volledige toegankelijk.

De iPad Air stand case is voorzien van een magnetische sluiting. Dit zorgt ervoor dat de case eenvoudig te sluiten is en goed blijft zitten. Daarnaast hebben de cases een “smart-functie” net als de iPad Air stand case welke de iPad automatisch in of uitschakelt (slaapstand) wanneer u de case opent of sluit.

iPad Air Stand Case kopen bij iPadspullekes

Online vindt u ontzettend veel aanbieders wanneer u op zoek bent naar iPad Stand Cases. Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen? We hebben een aantal belangrijke redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

iPadspullekes heeft altijd ruime keuze en we vinden het vooral belangrijk om kwaliteit te leveren en u goede service te bieden. U vindt wellicht elders een vergelijkbare iPad Air stand case, maar deze is veelal van mindere kwaliteit.

Stand Case iPad Air
 

Lees meer