iPad Air Kids Cover kopen?

Voor de jongste groep iPad-gebruikers heeft iPad speciaal de iPad Air Kids Cover. De kids covers zijn speciaal gemaakt voor kinderen, zodat de iPad altijd goed is beschermd – ook in de handen van kids. Deze robuuste hoes biedt de allerbeste bescherming.

Wilt u meer weten over onze kids cover? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air Kids Cover voor de beste bescherming

Het komt waarschijnlijk met enige regelmaat voor dat de iPad Air per ongeluk ergens tegenaan wordt gestoten of valt wanneer deze wordt gebruikt door kinderen. Kinderen gaan veelal iets minder zorgvuldig met spullen om, omdat zij moeite hebben om de waarde ervan in te zien.

Met de iPad Air kids cover beschermt u de iPad ook in de handen van kinderen optimaal. Kies voor de kids cover en u kunt uw iPad zonder zorgen meegeven aan het kind. De cover is extra stevig en robuust en bovendien eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming!

iPad Air Kids Cover

iPad Air Kids Cover: ook voor scholen

In het Nederlandse onderwijs zien we de iPad steeds vaker terug. Er zijn zelfs speciale iPad-scholen. Dit komt omdat een iPad veel mogelijkheden biedt voor het onderwijs. Spelenderwijs leren kinderen nieuwe dingen en raken ze bekend met de technologie, iets wat tegenwoordig steeds belangrijker is.

De iPad wordt niet alleen ingezet in het voortgezet onderwijs. De hoge educatieve waarde heeft ervoor gezorgd dat er steeds meer programma’s zijn ontwikkeld en dat de iPad ook steeds vaker wordt ingezet op bassischolen.

Voor scholen is de iPad Air kids cover een waardevolle keuze. Met deze beschermhoezen loopt u minder risico op kapotte iPads en u kunt zo langer met uw investering doen.

iPad Air Kids Cover op school

Bij het maken van de iPad Air Kids Cover hebben de kleinste gebruikers als uitgangspunt gehouden. De covers bieden bescherming, maar de vrolijke kleuren zijn gericht op de kinderen. Een iPad Air Kids Cover heeft daarbij robuuste handvatten, zodat het kind de iPad eenvoudig mee kan nemen en vast kan houden.

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air Kids Cover

 

Met een iPad Air kids cover wordt de iPad rondom maximaal beschermd tegen onder andere stoten en vallen. Dit is absoluut onmisbaar wanneer de iPad Air wordt gebruikt door kinderen. Het mag echter nooit zo zijn dat deze bescherming het gebruik in de weg staat.

De iPad Air kids cover heeft daarom uitsparingen op de meest belangrijke plekken. Knoppen en poorten blijven daardoor gewoon toegankelijk. Ook wanneer de iPad Air in de kidscover zit!

Een kids cover biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad Air Kids Cover kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes veel verschillende kids covers. Deze hoezen zijn enkel van hoogwaardige kwaliteit en we bieden ze aan met de beste service. Er zijn inmiddels veel aanbieders die op het oog dezelfde iPad Air kids cover aanbieden, maar hier is de kwaliteit vaak aanzienlijk minder.

iPad Air Kids Cover

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Gratis screenprotector & stylus pen

iPad Air Kidscover  

 

Lees meer