iPad Air 1 Smart Cover

iPad Air 1 1 Smart Cover

Een dunne en toch degelijke bescherming? Dat is de iPad Air 1 smart cover. De smart covers hebben een handige functie! Wanneer u de smart cover open of dicht klapt, dan wordt uw iPad Air 1 automatisch in of uit de slaapstand gezet.

Deze smart covers zijn speciaal voor de iPad Air 1 en passen daarom perfect. Meer weten? Lees snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

De beste bescherming met iPad Air 1 Smart Cover

Daar uw iPad een kostbaar bezit is, wilt u deze natuurlijk zo goed mogelijk beschermen. Die bescherming begint bij een goede hoes. Een iPad Air 1 smart cover biedt een goede bescherming tegen onder andere krassen en vuil.

Het grote voordeel van de smart cover die u bij iPadspullekes vindt, is dat deze rondom bescherming bieden aan uw iPad Air 1 . Veel van de verkrijgbare iPad Air 1 smart covers klikt men op de iPad en daarmee is enkel de voorzijde van de iPad beschermd. De iPad Air 1 Smart Cover in ons assortiment is echter ook voorzien van een achterkant.

ipad air 1 smart cover

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 1 Smart Cover

Een iPad Air 1 smart cover biedt een goede bescherming en dat is belangrijk. Het mag echter niet het gebruik van de iPad in de weg staan. Ook wanneer u gebruikmaakt van de iPad Air 1 smartcover wilt u gebruik kunnen blijven maken van de knoppen, uw hoofdtelefoon gebruiken of opladen.

Daarom zijn er uitsparingen op de plekken van de knoppen, ingangen en de camera. Deze belangrijke functionaliteiten blijven daarom gewoon toegankelijk. De iPad Air 1 smart cover biedt maximale bescherming zonder het gebruik ook maar enigszins te belemmeren.

iPad Air 1 Smart Cover in veel verschillende kleuren

Zoveel mensen, zoveel wensen. iPadspullekes heeft een uitgebreid assortiment iPad Air 1 smart covers. Bij ons vindt u verschillende kleuren. Zo is er altijd een smart cover die bij uw smaak en stijl past. Welke smart cover u ook kiest, de kwaliteit is altijd goed.

iPad Air 1 Smart Cover kopen bij iPadspullekes

Waarom zou u uw iPad Air 1 Smart Cover kopen bij iPadspullekes? We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare smart covers elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Ook is onze iPad Air 1 Smart Cover – in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders – voorzien van een voor- en achterzijde voor bescherming rondom.

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

smart Cover iPad Air

Lees meer