iPad Air 1 Hoes 360 graden

iPad Air 1 Hoes 360 graden

De iPad Air 1 hoes 360 graden is absoluut een van de meest populaire hoezen in het assortiment. De hoezen bieden een optimale bescherming voor uw iPad Air 1 en zijn bovendien ontzettend functioneel. De 360 graden hoezen zijn verkrijgbaar in veel verschillende kleuren en prins, zo is er altijd een hoes die bij uw past. Kijk snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

De beste bescherming met iPad Air 1 hoes 360 graden

De iPad Air 1 hoes 360 graden is een van de populairste hoezen in ons assortiment. Deze 360 hoes is namelijk een functionele én zeer stijlvolle accessoire. Een absolute must-have voor iedereen!

Met de 360 graden hoezen kunt u de iPad Air 1 namelijk in meerdere standen zetten om zo optimaal gebruik te maken van de iPad. U kunt de iPad Air 1 hoes 360 graden zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Dit maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een film te bekijken of om de krant te lezen.

iPad Air 1 hoes 360 graden

iPad Air 1 hoes 360 graden in allerlei kleuren en prints

Zoveel mensen, zoveel wensen. iPadspullekes heeft voor een ieder wat wils! Een hoes is namelijk ook een stijlvolle accessoire. De iPad Air 1 hoes 360 graden is daarom beschikbaar in verschillende kleuren en prints.

Zo zijn er hoezen in de standaard kleuren zoals zwart, blauw en rood. Er zijn echter ook veel unieke prints. Wat denkt u bijvoorbeeld van de iPad Air Herman Brood print

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 1 hoes 360 graden

U bent met een iPad Air 1 360 graden hoes verzekerd van de beste bescherming van uw iPad. De  hoes biedt een volledige bescherming voor de voorkant, zijkant en achterkant. Deze bescherming mag echter niet het gebruik van de iPad in de weg staan, daar hebben we rekening mee gehouden. Voor de knoppen en ingangen zijn er uitsparingen. Hierdoor kunt u van alle functionaliteiten gebruik blijven maken, ook wanneer de iPad Air in de hoes zit.iPad Air Hoes 360 Graden

Gratis stylus pen & screenprotector bij elke 360 graden of Kinderhoes.

Kinderen gebruiken vaak andere voorwerpen zoals sleutels om de iPad te bedienen. Met deze screenprotector beschermt u uw iPad Air 1 tegen krassen van deze voorwerpen.

De gratis iPad stylus pen kan uw kind gemakkelijk gebruiken om te schrijven en te tekenen. Hierdoor stimuleert u uw kind om gebruik te maken van een pen op een iPad Air 1. 

Gratis iPad oplader & kabel

Wanneer u bij ons een bestelling plaatst boven de € 45,- ,ontvangt u van ons een gratis een iPad Air 1 oplader en kabel. Deze oplader is voorzien van 2 USB aansluitingen, waardoor u uw iPad en eventueel een ander apparaat snel en gemakkelijk kunt opladen. Tevens laad deze oplader super snel op, zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad Air 1.

 

Gratis iPad oplader en kabel

Gratis verzending naar Nederland en België

Als u bij ons een iPad Air 1 besteld, betaalt u geen verzendkosten naar Nederland en België. Wij verzenden u iPad hoes gratis naar u toe!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad Air 1 hoes voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad Mini 4 Hoesje

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Repel 47 | 4926 DD Lage Zwaluwe | 085 744 1084 
[email protected]ipadspullekes.nl | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

 

Lees meer