iPad Air 2 Kids cover kopen? | Extra bescherming

iPad Air 2 Kids cover

Speciaal voor de jongste groep iPad-gebruikers heeft iPadspullekes de iPad Air 2 Kids Cover in het assortiment. Deze kids covers zijn speciaal voor kinderen, zodat de iPad ook in kinderhanden goed is beschermd. Robuust en kleurrijk en de allerbeste bescherming.

Wilt u meer weten over onze kids cover? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air 2 Kids Cover voor de beste bescherming

Wanneer kinderen gebruikmaken van een iPad, dan zal het waarschijnlijk nog wel eens voorkomen dat deze per ongeluk valt of ergens tegenaan wordt gestoten. Kinderen gaan vaak iets minder zorgvuldig met spullen om, omdat ze er de waarde nog niet van kunnen inzien.

Om de iPad Air 2 ook in de handen van kinderen goed te kunnen beschermen is er de iPad Air 2 kids cover. Met een kids cover kunt u de iPad zonder zorgen meegeven aan het kind. De cover is robuust, extra stevig en bovendien eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming!

iPad Air 2 Kids Cover

iPad Air 2 Kids Cover: ook voor scholen

De iPad is steeds vaker terug te zien in het Nederlandse onderwijs. Het gebruik van een iPad in het lesprogramma biedt namelijk veel kansen voor het onderwijs. Kinderen leren met een iPad spelenderwijs nieuwe dingen. Ook raken ze bekend met technologie, iets wat tegenwoordig onmisbaar is.

Wie denkt dat iPads enkel waardevol zijn in het voortgezet onderwijs denkt verkeerd. Vanwege de hoge educatieve waarde worden iPads ook ingezet op basisscholen. Voor scholen is de iPad Air 2 kids cover een waardevolle keuze. Met deze beschermhoezen loopt u minder risico op kapotte iPads en u kunt zo langer met uw investering doen.

Bij het maken van de iPad Air 2 Kids Cover hebben de kleinste gebruikers als uitgangspunt gehouden. De covers bieden bescherming, maar de vrolijke kleuren zijn gericht op de kinderen. Een iPad Air 2 Kids Cover heeft daarbij robuuste handvatten, zodat het kind de iPad eenvoudig mee kan nemen en vast kan houden.

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 2 Kids Cover

De iPad wordt met een iPad Air 2 kids cover rondom optimaal beschermd tegen onder andere stoten, vallen, vuil en krassen. Deze bescherming is onmisbaar wanneer de iPad Air 2 zich bevindt in kinderhanden. De bescherming mag echter niet het gebruik in de weg staan.

Iedere iPad Air 2 Kids Cover heeft uitsparingen op de belangrijkste plekken. Zo blijven knoppen, poorten, speakers en de camera gewoon toegankelijk. Ook wanneer de iPad Air 2 in de kidscover zit!

Een kids cover biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad Air 2 Kids Cover kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes veel verschillende kids covers. Deze hoezen zijn enkel van hoogwaardige kwaliteit en we bieden ze aan met de beste service. Er zijn inmiddels veel aanbieders die op het oog dezelfde iPad Air 2 kids cover aanbieden, maar hier is de kwaliteit vaak aanzienlijk minder.

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad Air 2019 hoesje voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad Air 2019 hoes

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

 
Lees meer