iPad Air 2 Smart Cover ✔ Gratis verzending ✔ Vanaf € 24,99 ✔ 14 dagen op zicht

iPad Air 2 Smart Cover ✔ Gratis verzending ✔ Vanaf € 24,99 ✔ 14 dagen op zicht

Optimale bescherming en toch super dun. Dat omschrijft de iPad Air 2 smart cover goed. Bent u al bekend met de smart covers? Deze hebben een handige functie! Uw iPad Air 2 wordt automatisch in slaapstand gezet wanneer u de cover dichtklapt en komt weer uit de slaapstand wanneer u de smart cover openklapt.

Deze smart covers zijn speciaal voor de iPad Air 2 en passen daarom perfect. Meer weten? Lees snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

De beste bescherming met iPad Air 2 Smart Cover

Uw iPad is een kostbaar bezit en deze wilt u natuurlijk voorkomen dat deze beschadigt. Een goede beschermhoes is daarom onmisbaar. De iPad Air 2 smart cover is de ideale bescherming tegen onder andere krassen en vuil.

Het voordeel van de smart covers die iPadspullekes aanbiedt, is dat deze de iPad Air 2 rondom beschermen. Veel iPad Air 2 Smart Covers worden op de iPad geklikt en beschermen daarmee enkel de voorzijde van de iPad. De iPad Air 2 Smart Cover in ons assortiment is echter ook voorzien van een achterkant. Zo wordt uw iPad optimaal beschermd!

iPad Air 2 Smart Cover

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 2 Smart Cover

Een goede bescherming is belangrijk, maar het gebruik van de iPad Air 2 smart cover mag niet ten koste gaan van het gebruik van de iPad. Ook wanneer de iPad in de hoes zit wilt u gewoon gebruik kunnen maken van de knoppen, uw hoofdtelefoon gebruiken of blijven opladen.

Deze belangrijke functionaliteiten blijven in de smart cover gewoon toegankelijk. Er zijn uitsparingen bij de knoppen, speakers, ingangen voor laden en de hoofdtelefoon en de camera. De iPad Air 2 Smart Cover biedt de beste bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad Air 2 Smart Cover in veel verschillende kleuren

Voor een ieder wat wils. We hebben een groot assortiment iPad Air 2 smart covers. U vindt bij ons veel verschillende kleuren, zodat er altijd een smart cover is die bij uw stijl en smaak past. Welke kleur u ook kiest, u kiest altijd voor de allerbeste kwaliteit.

iPad Air 2 Smart Cover kopen bij iPadspullekes

Waarom zou u uw iPad Air 2 Smart Cover kopen bij iPadspullekes? We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare smart covers elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Ook is onze iPad Air 2 Smart Cover – in tegenstelling tot bij veel andere aanbieders – voorzien van een voor- en achterzijde voor bescherming rondom.

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Smart Cover iPad Air 2

Lees meer