iPad Air 2 hoes 360 graden bestellen? Laagste prijs!

Een van de meest populaire hoezen in ons assortiment is de iPad Air 2 hoes 360 graden. Deze hoezen zijn ontzettend veelzijdig en bieden ook nog eens een optimale bescherming voor uw iPad Air 2 tegen krassen, stoten, vallen en vuil. De 360 graden hoezen zijn verkrijgbaar in allerlei kleuren en prints. Kijk daarom snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

De beste bescherming met iPad Air 2 hoes 360 graden

Een hoes kan zoveel meer zijn dan alleen bescherming van uw iPad. De iPad Air 2 roterende hoes is een van de populairste hoezen in ons assortiment. Deze hoes is een absolute must-have voor iedereen! De iPad Air 2 roterende hoes is namelijk een stijlvolle accessoire en is ook nog eens zeer functioneel

Met de 360 graden hoezen kunt u de iPad Air 2 namelijk in meerdere standen zetten om zo optimaal gebruik te maken van de iPad. U kunt de iPad Air 2 roterende hoes zowel horizontaal als verticaal plaatsen. Dit maakt het gemakkelijk om bijvoorbeeld een film te bekijken of om de krant te lezen.

iPad Air 2 hoes 360 graden

iPad Air 2 hoes 360 graden in allerlei kleuren en prints

De iPad Air 2 is een ontzettend mooi apparaat. Het is daarom niet de bedoeling dat de hoes ten koste gaat van het gebruik en het design. De iPad Air 2 roterende hoes is beschikbaar in veel verschillende kleuren en prints. Zo is er voor een ieder wat wils!

Zo zijn er hoezen in de standaard kleuren zoals zwart, blauw en rood. Er zijn echter ook veel unieke prints. Wat denkt u bijvoorbeeld van de iPad Air 2 hoes 360 graden in hout-look? Of de Herman Brood print iPad Air 2 360 graden hoes?

Optimaal gebruiksgemak met iPad Air 2 hoes 360 graden

Met een iPad Air 2 roterende hoes bent u verzekerd van de beste bescherming van uw iPad. Voorkant, zijkant én achterkant zijn volledig beschermd. Deze bescherming mag echter niet ten koste gaan van het gebruik van uw iPad. Hier hebben we rekening mee gehouden. Er zijn uitsparingen voor de knoppen, ingangen en camera. U kunt daarom van alle functionaliteiten gebruik blijven maken, ook wanneer de iPad Air 2 in de hoes zit.

iPad Air 2 Hoes 360 Graden

iPad Air 2 hoes 360 graden + gratis stylus en screenprotector

Bestelt u uw iPad Air 2 roterende hoes bij iPadspullekes? Dan profiteert u automatisch van onze actie. U ontvangt namelijk van ons een gratis screenprotector en stylus pen cadeau! Hierdoor is uw iPad Air 2 nog beter beschermd tegen krassen en stoten.

iPad Air 2 hoes 360 graden kopen bij iPadspullekes

iPadspullekes biedt een groot assortiment hoezen. We bieden deze aan met de beste service en enkel de allerbeste kwaliteit. Er zijn een groot aantal concurrenten op de markt die qua uiterlijk wellicht hetzelfde hoesje aanbieden, maar met een veel mindere kwaliteit.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

iPad Air 2 360 graden hoes 

Lees meer