iPad Mini 1 Toetsenbord kopen?

iPad Mini 1 Toetsenbord 

Werkt u veel onderweg of op verschillende locaties? Bijvoorbeeld voor het werk of voor uw studie? Dan is een iPad Mini toetsenbord onmisbaar. Met een toetsenbord maakt u binnen enkele tellen van uw iPad een waardige vervanger voor uw laptop of computer.

Bij iPadspullekes vindt u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Mini toetsenbord voor onderweg

De iPad Mini is een compact apparaat en u neemt deze daarom eenvoudig mee op reis. Wanneer u ook onderweg graag aan het werk gaat, maar u niet uw zware laptop mee wilt slepen dan is een iPad Mini toetsenbord de ideale keuze.

U koppelt het toetsenbord aan uw iPad Mini en binnen enkele tellen kunt u aan het werk gaan op iedere gewenste locatie. Het koppelen gaat zeer eenvoudig via Bluetooth.

iPad Mini toetsenbord Bluetooth (draadloos)

Iedere iPad Mini toetsenbord is zeer eenvoudig aan uw iPad Mini te koppelen. Alle keyboards zijn draadloos, geen gedoe meer met draadjes. U kunt ongestoord werken. De toetsenborden worden met behulp van een Bluetooth verbinding gekoppeld aan uw iPad Mini. Iedere iPad is voorzien van Bluetooth, dus een keyboard is altijd te koppelen.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad Mini toetsenbord dat u kiest.

iPad Mini Toetsenbord

iPad Mini toetsenbord met hoes

Naast losse iPad Mini toetsenborden hebben we ook de iPad Mini hoes met toetsenbord. Dit is een hoes en een keyboard in één. Het voordeel hiervan is dat de iPad Mini toetsenbord uw iPad ook direct beschermt. U klapt de hoes met toetsenbord eenvoudig dicht en uw iPad Mini is rondom beschermd. Ideaal wanneer u ook een beschermhoes voor uw iPad Mini zoekt!

iPad Mini toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Mini toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Mini toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Lees meer