iPad Mini 4 Hoes bestellen? Vandaag besteld, Morgen in huis!

iPad Mini 4 hoes

Bescherm uw iPad Mini 4 goed met een speciale iPad Mini 4 hoes. Een iPad Mini hoes is speciaal gemaakt voor dit type iPad en heeft dus exact de juiste afmetingen. Met een iPad Mini hoes verkleint u de kans op schade, zoals krassen of deuken. Ook is uw iPad zo beter beschermd tegen vallen, stoten en vuil.

Met een iPad Mini hoes wilt u uw iPad natuurlijk wel kunnen gebruiken zonder dat de hoes storend is. U wilt een optimale bescherming, zonder enige hinder te ondervinden. Daarom is elke iPad Mini hoes in ons assortiment voorzien van uitsparingen. Hierdoor blijven knoppen, poorten en de camera gewoon toegankelijk. Ook in de iPad Mini hoes kunt u uw tablet opladen, de knoppen bedienen of een foto schieten.

Multifunctionele iPad Mini 4 hoes


Een veel verkochte iPad Mini hoes is de 360 graden hoes. Deze hoes is volledig draaibaar en met de standaard kunt u de iPad Mini in verschillende standen zowel horizontaal als verticaal neerzetten.

iPad Mini 4 hoes met toetsenbord

We hebben ook een iPad Mini 4 hoes met een Bluetooth toetsenbord. Deze hoes is de perfecte oplossing wanneer u onderweg of op locatie met uw tablet tekst wilt verwerken. De iPad Mini 4 hoes met toetsenbord is een stuk makkelijker mee te nemen in uw tas of koffer dan een laptop.

Elke iPad Mini 4 hoes is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u toch niet tevreden over uw iPad Mini 4 hoes? Binnen 14 dagen kunt u deze retour sturen. Voor meer informatie hierover kunt u meer lezen in onze voorwaarden.

Gratis stylus pen & screenprotector bij elke iPad Mini 4 hoes.

Kinderen gebruiken vaak andere voorwerpen zoals sleutels om de iPad te bedienen. Met deze iPad Mini 3 Hoesscreenprotector beschermt u uw iPad Mini tegen krassen van deze voorwerpen.

De gratis iPad Mini stylus pen kan uw kind gemakkelijk gebruiken om te schrijven en te tekenen. Hierdoor stimuleert u uw kind om gebruik te maken van een pen op een iPad Mini. 

Gratis verzending naar Nederland en België

Verzending naar Nederland en België is bovendien geheel gratis!

Voor 17:00 besteld morgen in huis

En bestelt u uw iPad Mini 4 hoes voor 17:00 uur besteld? Dan zal deze de volgende werkdag worden geleverd ook in België, waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Deze regeling geldt voor alle iPad Mini 3 accessoires.

iPad Mini 4 Hoes


iPad mini 4 hoes 

Lees meer