iPad Pro Hoes extra beschermd (2017)

iPad Pro hoes extra beschermd

Heeft u die mooie iPad Pro al aangeschaft of bent u het nog van plan? U bent heel wat van plan en u gaat hem waarschijnlijk erg intensief gebruiken. Uw iPad Pro met zijn schermdiameter van 12.9 inch biedt u ook erg veel gebruiksgemak en voordeel. De intensiteit van de kleuren en de scherpte van uw beeld is dan ook een hele vooruitgang met wat u gewend was. Een beeldresolutie van 2732 x 2048 zorgt ervoor dat zelfs de kleinste details van uw films en games haarscherp op uw netvlies belanden. Alles bedient u doodeenvoudig met de kleinste vingerbewegingen over uw scherm. Natuurlijk gaat u uw iPad Pro 12.9 overal gebruiken, op uw opleiding, misschien wel op uw werk, thuis en als u op reis bent. Bent u nu helemaal klaar voor jaren kijk- en werkgenot?

De kwaliteit van onze iPad Pro Hoes extra beschermd

Dat valt nog te bezien. U mag dan wel van plan zijn om heel zuinig te zijn op uw hagelnieuwe tablet, maar een ongelukje is zo gebeurd. Hoe reageert u als iemand het uit uw handen stoot, als u plotseling moet remmen of als hij onverhoopt uit uw handen valt? Als u verstandig en slim bent, schaft u adequate bescherming aan voor uw iPad Pro 12.9. En daar wil iPadspullekes u graag bij helpen. Eén ding mag u van ons aannemen: bij ons krijgt u de allerbeste bescherming voor uw kostbare tablet, tegen bijzonder scherpe prijzen.

Laten we beginnen met uw scherm. Binnen de kortste keren zal het vol zitten met vingerafdrukken en misschien wel vuil worden. Maar niet als u er een honderd procent transparante screenprotector op doet. Uw beeld blijft even scherp als zonder en uw toetsen bedient u nog net zo gemakkelijk. Maar vingerafdrukken en barsten of beschadigingen aan uw scherm voorkomt u er effectief mee.

iPad Pro hoes extra beschermd

Groot assortiment iPad Pro Hoes extra beschermd
Daarnaast bieden we u zeer goed presterende beschermhoezen in meerdere kleuren, zowel van ons eigen merk als van gerenommeerde fabrikanten als Pepkoo en i-Blason. Natuurlijk zijn ze exact op maat gemaakt voor uw iPad Pro 12.9, met uitsparingen op die plekken die u nodig heeft voor ongestoord werken. Batterij vervangen, foto's nemen, ear phone aansluiten, u kunt het nog steeds, ook al zit uw tablet in zijn beschermende hoes.

Onze hoezen zijn zo gemaakt dat u uw tablet simpelweg rechtop kunt zetten als u handsfree wilt werken. Het beschermende materiaal bestaat uit hard en betrouwbaar polycarbonaat en thermoplastisch rubber met siliconen dat alle schokken absorbeert. Bestelt u uw beschermende hoes voor 17.00 uur en u krijgt het de volgende dag geleverd zonder verzendkosten.

 

iPad Pro hoes extra beschermd

         

De voordelen van iPadspullekes.nl
iPad Pro hoes extra beschermd

✔ Gratis verzending in Nederland en België 
✔ Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis
✔ 14 dagen op zicht
✔ Achteraf betalen

Vragen over een van onze producten?

Heeft u vragen over een iPad Pro hoes extra beschermd? Of wilt u liever meer informatie over iPadspullekes.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 744 10 84. U kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres info@ipadspullekes.nl.

Lees meer