iPad Pro 12,9 Toetsenbord (2017)

iPad Pro 12,9 Hoes met toetsenbord

Bent u op zoek naar zowel bescherming als een toetsenbord voor uw iPad Pro 12,9? Dat kan! iPadspullekes verkoopt in haar assortiment onder andere een iPad Pro 12,9 Hoes met Toetsenbord. Het goede nieuws is ook dat u kunt kiezen uit verschillende soorten hoezen. U kunt kiezen uit een iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord van ons huismerk.

De juiste keuze iPad Pro 12,9 Hoes met Toetsenbord

Als u in het bezit bent van een iPad Pro 12,9, kan het handig zijn om een extern toetsenbord te kopen voor het invoeren van langere teksten op uw tablet. Elke iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord is voorzien van een draadloze verbinding waarbij de koppeling tot stand komt via Bluetooth. De iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord is dus niet alleen functioneel vanwege het toetsenbord, maar biedt ook de juiste bescherming voor uw tablet door de hoes die erbij zit. Daarbij is ook gelet op het design van elke iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord. 

ipad pro 12,9 toetsenbord

Voordat u een iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord aanschaft, is het belangrijk om te weten wat u er precies van verwacht. De vraag is eigenlijk, wilt u het toetsenbord veel gaan gebruiken of is het slechts eens in de zoveel tijd?

Wij hebben verschillende soorten toetsenborden, maar de meesten hebben dezelfde functies en zijn voorzien van sneltoetsen. Het grote verschil zit hem eigenlijk in de bescherming. De ene iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord biedt alleen bescherming aan de voorkant terwijl de andere hoes zowel de voorkant als de achterkant beschermt. 

De volgende snel toetsen zijn aanwezig op deze iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord:

- aanpassen helderheid en contrast;
- direct zoeken 
- opstarten internet
- virtueel keyboard tonen
- vooruit, achteruit, stop en afspelen
- volume harder, zachter en dempen
- direct vergrendelen
- Island-style gevormd

Elke iPad Pro 12,9 hoes met keyboard netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze Pro 12,9 producten. Bent u niet tevreden over uw iPad Pro 12,9 hoes met keyboard? Binnen 14 dagen kunt u deze retour sturen. Voor meer informatie hierover verwijzen wij u door naar de voorwaarden.

iPad Pro 12,9 Hoes met keyboard snel en gratis verzonden

Bestelt u uw iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord bij iPadspullekes? Dan kunt u kiezen uit een groot assortiment. Verzending binnen Nederland is bovendien geheel gratis! En heeft u uw iPad Pro 12,9 hoes met toetsenbord op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden. U hoeft daarom nooit lang te wachten op uw bestelling!

iPad Pro 12,9 toetsenbord verzenden via Post NL

         iPad Pro Hoes met toetsenbord    iPad Pro Hoes met toetsenbord

Lees meer