iPad Pro 10,5 Toetsenbord Hoes - Draadloos Bluetooth Keyboard

iPad Pro 10,5 toetsenbord

Wilt u meer uit uw iPad Pro 10,5 halen door het gebruik van een iPad Pro 10,5 toetsenbord? Dan is een iPad toetsenbord en waardevolle toevoeging. Met behulp van een draadloos toetsenbord tovert u uw iPad binnen enkele seconden om tot een waardige vervanging voor uw laptop of computer.

Wij bieden u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke iPad heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u het juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Pro 10,5 toetsenbord voor onderweg

Werkt of studeert u ook graag onderweg, maar heeft u niet altijd zin om uw zware laptop mee te nemen? Dan is een iPad Pro 10,5 toetsenbord goede methode om toch te kunnen werken met u iPad i.p.v. een laptop te gebruiken. Een iPad is eenvoudig mee te nemen en met een toetsenbord is het een prima alternatief voor uw laptop of pc.

Koppel het toetsenbord aan uw iPad Pro 10,5 en binnen enkele tellen bent u klaar om aan het werk te gaan op iedere gewenste locatie. De koppeling gaat via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft geen internetverbinding nodig.

iPad 2017 toetsenbord

Draadloos iPad Pro 10,5 toetsenbord

Alle keyboards in het assortiment van iPadspullekes zijn draadloos. U heeft met een iPad Pro 10,5 toetsenbord dus geen last meer van draadjes of snoertjes. U kunt ongestoord aan de slag gaan. Met behulp van Bluetooth wordt het iPad Pro 10,5 toetsenbord gekoppeld aan de iPad. Iedere iPad is voorzien van Bluetooth, dus een keyboard is altijd te koppelen.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad Pro 10,5 toetsenbord dat u kiest.

iPad Pro 10,5 toetsenbord hoezen

Naast losse draadloze iPad Pro 10,5 toetsenborden vindt u bij iPadspullekes ook hoezen met toetsenbord. Deze bieden het gemak van een toetsenbord en de bescherming van een hoes in één. Klap de hoes met toetsenbord dicht en uw iPad Pro 10,5 is volledig beschermd. Ideaal wanneer u ook een beschermhoes voor uw iPad Pro 10,5 zoekt!

Sneltoetsen op iPad Pro 10,5 toetsenbord

 • aanpassen helderheid en contrast
 • direct zoeken
 • opstarten internet
 • virtueel keyboard tonen
 • vooruit, achteruit, stop en afspelen
 • volume harder, zachter en dempen
 • direct vergrendelen
 • Island-style gevormd (alleen bij toetsenborden van het merk ZAGG).

iPad Pro 10,5 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Pro 10,5 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

 • Gratis verzending naar Nederland en België
 • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
 • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
 • De beste kwaliteit
 • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Pro 10,5 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Lees meer