iPad Pro Crystal Case

Geen producten gevonden...
De iPad Pro Crystal Case beschermt uw iPad niet alleen tegen stoten, maar ook tegen krassen en vlekken. Het is wel zo handig om te weten dat deze iPad Pro crystal case alleen de achterkant van uw iPad beschermt. Dit betekent dat uw tablet een grotere kans loopt op beschadigingen aan de voorkant. 

Deze iPad Pro crystal case kunt u bij iPadspullekes bestellen in verschillende kleuren. Zo moet er wel een hoes zijn die aan uw wensen en behoeften aansluit. Elke iPad Pro crystal case is gemaakt van hoogwaardige kunststof. 

Deze hoes is zo ontworpen en gemaakt dat de uitsparingen zich precies op de juiste plek bevinden waardoor u de iPad Pro crystal case er niet af hoeft te halen wanneer u bepaalde knopjes wilt gebruiken. Deze knopjes blijven namelijk gewoon bereikbaar, ook al zit de hoes om de iPad heen. Dit geldt ook voor de camera waardoor u ook met die hoes foto's kunt blijven maken. 

Elke iPad Pro crystal case is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u niet tevreden over deze hoes? Binnen 14 dagen kunt u de beschermhoes retour sturen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de voorwaarden op onze website. 

iPad Pro Crystal Case snel & gratis verzonden
Bestelt u uw iPad Pro crystal case bij iPadspullekes? Dan heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Verzending binnen Nederland is geheel gratis! En heeft u uw iPad Pro crystal case op werkdagen voor 17:00 uur besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Dat is fijn!
Lees meer