iPad Pro 9.7-inch 2016 Toetsenbord (met hoes)

Toetsenborden (met hoes) voor iPad Pro 9.7-inch 2016

Wilt u graag flexibel werken? In veel gevallen kan een iPad Pro 9.7 met toetsenbord een waardige vervanging zijn van uw laptop of computer. Combineer uw iPad met een iPad Pro 9.7 toetsenbord en u kunt binnen enkele tellen aan de slag. Ideaal wanneer u veel onderweg bent of op verschillende locaties werkt.

Bij iPadspullekes vindt u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Pro 9.7 Bleutooth toetsenbord voor onderweg

Wanneer u veel onderweg bent of op verschillende locaties werkt, maar u niet uw zware laptop mee wilt slepen dan is een iPad toetsenbord onmisbaar. Uw iPad Pro 9.7 is compact en neemt u eenvoudig mee in uw tas. Maak gebruik van u iPad Pro 9.7 op iedere gewenste locatie het toetsenbord en u kunt direct aan de slag. U heeft geen internet nodig voor de koppeling, die gaat namelijk via draadloos bluetooth.

iPad Pro 9,7 toetsenbord

Draadloze iPad Pro 9.7 toetsenbord (Bluetooth)

Elke iPad is uitgerust van Bluetooth en is daarmee gemakkelijk te koppelen aan al onze iPad Pro 9.7 toetsenborden. U heeft geen internet nodig om het toetsenbord met de iPad te koppelen! Bovendien zorgt de Bluetooth-verbinding ervoor dat de keyboard draadloos is, geen gedoe meer met draadjes en u kunt ongestoord werken.

De toetsenborden zelf werken op batterijen of ze zijn oplaadbaar met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad toetsenbord dat u kiest.

iPad Pro 9.7 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Pro 9.7 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Pro 9.7 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Lees meer