iPad Pro 9.7 hoes extra beschermd - Extra bescherming - Kwaliteit

iPad Pro 9.7 hoes extra beschermd

Nu u uw keuze heeft gemaakt voor de klasse en het gebruiksgemak van Apple's paradepaardje iPad Pro, wilt u het ook intensief gaan gebruiken en overal meenemen. U koos voor dit model met een schermdiameter van 9.7 inch en de schitterende schermresolutie van maar liefst 2048 x 1536, waarmee u uw games en films in HD-kwaliteit kunt bekijken.

Maar een iPad is en blijft een kwetsbaar elektronisch apparaat en een ongeluk zit meestal in een klein hoekje. Bent u op zoek naar de best mogelijke bescherming voor uw iPad Pro 9.7? Zoekt u een beschermhoes die zowel uw apparaat als uw beeldscherm adequaat beschermt tegen vallen en botsen en ook nog stof en vuil tegenhoudt? Kijkt u dan eens in het assortiment vaan IPadspullekes. Wij geven u niet alleen waar voor uw geld, maar onze beschermhoezen zien er ook nog bijzonder aantrekkelijk uit.

De kwaliteit van een extra beschermende hoes van iPadspullekes

Of u nou kiest voor een beschermende hoes voor uw iPad Pro 9.7 van ons eigen merk, of voor een exemplaar van merken als i-Blason of Pepkoo, op één ding mag u absoluut vertrouwen. IPadspullekes neemt uitsluitend die beschermhoezen op in zijn assortiment die we zelf zouden gebruiken op onze eigen iPads. Wij leveren uitsluitend topkwaliteit met optimale bescherming en dat ook nog tegen bijzonder scherpe prijzen.

Bij elke beschermhoes krijgt u bovendien een goed functionerende screenprotector van volledig transparant materiaal. Maakt u zich maar geen zorgen over swipen, toetsen en het bekijken van uw films of foto's. U merkt niet eens dat uw screenprotector op uw scherm zit. Wat u wel merkt is dat u veel minder last heeft van stof en vingerafdrukken. En mocht uw iPad vallen, is er weinig aan de hand.

De extra beschermende cases die wij leveren zijn gemaakt van onder meer polycarbonaat en thermoplastisch rubber. Polycarbonaat is vormvast, bijzonder hard en biedt een uitstekende bescherming tegen stoten en krassen. Thermoplastisch rubber, een mix tussen rubber en siliconen, is veerkrachtig en sterk schokabsorberend. Ook al valt uw iPad Pro 9.7 op een van zijn hoekpunten, hij blijft onbeschadigd.

 

iPad pro 9.7 hoes extra beschermd

Gebruiksgemak en service bij iPadspullekes

Natuurlijk houden we rekening met uw persoonlijke smaak. Daarom leveren wij onze beschermende hoezen ook in diverse trendy kleuren. Ook snappen we dat u soms graag handsfree wilt werken. Daarom kunt u onze hoezen eenvoudig en stabiel rechtop zetten. Bestelt u uw beschermende hoes bij ons voor 17.00 uur en we bezorgen het gratis, overal in Nederland en België.

        

De voordelen van iPadspullekes.nliPad pro 9.7 hoes extra beschermd
✔ Gratis verzending in Nederland en België 
✔ Voor 17:00 besteld, volgende dag in huis
✔ 14 dagen op zicht
✔ Achteraf betalen

Vragen over een van onze producten?

Heeft u vragen over een iPad Pro 9,7 extra beschermende hoes? Of wilt u liever meer informatie over iPadspullekes.nl? Neem dan vrijblijvend contact met ons op! U kunt ons bereiken via het telefoonnummer 085 744 10 84. U kunt ook contact met ons opnemen via het e-mailadres [email protected].

Lees meer