iPad Reparatie

Is uw iPad defect? Voor iPad reparatie bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres! iPadspullekes is onderdeel van Van Dulst Automatisering, een professioneel bedrijf met al meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van tablets, smartphones, laptops en computers. Wij voeren iPad reparatie uit voor vrijwel alle modellen iPads. Meer weten? Lees snel verder!

Onderzoek iPad reparatie

Wanneer uw iPad niet naar behoren werkt, dan is er waarschijnlijk een defect. Dit defect kan uiteenlopende oorzaken hebben. Indien u niet weet wat er exact kapot is, dan kunnen wij – alvorens over te gaan op iPad reparatie – uw iPad eerst door ons laten onderzoeken. Dit is geheel gratis!

Wanneer wij weten wat er stuk is en hoe wij uw iPad kunnen repareren, brengen wij u eerst op de hoogte van de mogelijkheden en de kosten voor iPad reparatie. U kunt dan zelf beslissen om de iPad reparatie door ons uit te laten voeren of niet.

iPad reparatie

Waarom iPad reparatie via iPadspullekes?

iPadspullekes is gespecialiseerd in iPad-producten. We leveren en enorm groot assortiment om uw kostbare iPad te beschermen, maar soms is schade onvermijdelijk. Om u ook dan goed te kunnen helpen bieden we professionele iPad reparatie aan. Met meer dan 15 jaar ervaring kunnen wij u vaak snel én zorgvuldig helpen.

Enkele voordelen op een rij:

-          We gebruiken alleen kwaliteit iPad onderdelen
-          U ontvangt altijd 6 maanden garantie op de reparatie
-          Binnen 30 min gerepareerd 
-          We leveren een optimale service
-          U ontvangt een gratis verzekeringsrapport
-          U krijgt GRATIS een iPad oplader en kabel bij elke reparatie

Waar wordt de iPad reparatie uitgevoerd?

De reparatie van uw iPad kan op meerdere locaties worden uitgevoerd, hierin zijn wij heel flexibel. U bent ten eerste uiteraard van harte welkom bij onze locatie in Lage Zwaluwe. De koffie staat voor u klaar! Neem contact op via info@ipadspullekes.nl of bel naar 085 744 1084.

Bent u niet in de gelegenheid of woont u te ver weg? Dan kunt u uw iPad ook ter reparatie naar ons opsturen (verzekerd via Post NL). Vaak sturen wij deze dezelfde dag nog gerepareerd en wel retour.

Het is echter ook mogelijk om de iPad reparatie op locatie uit te voeren. Zo kunnen wij bijvoorbeeld bij u thuis of op uw werk langskomen. U heeft dan geen “gedoe”, geen data-verlies en u kunt uw iPad na de reparatie direct weer meenemen en in gebruik nemen.

Gratis verzekeringsrapport bij iPad reparatie

Wanneer u de iPad reparatie door ons laat uitvoeren, dan krijgt u te allen tijde een gratis verzekeringsrapport van ons mee. Indien u de kosten voor de reparatie wilt declareren, heeft u dit rapport nodig.

In veel gevallen wordt iPad reparatie vergoed, maar niet altijd. Check daarom altijd met uw verzekeringsmaatschappij in hoeverre de reparatie van uw iPad wordt vergoed.

 

iPad Reparatie

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »