iPad 2 Reparatie

iPad 2 Reparatie

U kunt bij iPadspullekes onder andere terecht voor beschermhoezen voor u iPad, maar soms komt bescherming te laat. In dat geval kunt u ook voor uw iPad 2 reparatie bij iPadspullekes terecht! Als onderdeel van Van Dulst Automatisering hebben we al meer dan 15 jaar ervaring met reparatie van o.a. tablets en smartphones. Uw iPad 2 wordt vakkundig en snel gerepareerd. Meer weten? Lees dan snel verder!

Voordelen iPad 2 reparatie via iPadspullekes

Soms is schade onvermijdelijk. iPadspullekes is gespecialiseerd in producten voor onder andere de iPad 2, maar we hebben ook veel deskundigheid op het gebied van iPad 2 reparatie. Van Dulst Automatisering, waar iPadspullekes onder valt, heeft ruime ervaring met iPad 2 reparatie. Onze deskundige reparateurs helpen u weer snel op weg.

Enkele voordelen op een rij:

-          We gebruiken bij iPad reparatie altijd originele Apple onderdelen

-          U ontvangt altijd 6 maanden garantie op de reparatie

-          U hoeft nooit lang te wachten (vaak slechts 30 minuten!)

-          We leveren een optimale service

-          U ontvangt een gratis verzekeringsrapport

iPad 2 reparatie

Onderzoek iPad 2 reparatie

Op het moment dat uw iPad niet meer naar behoren werkt, dan is er sprake van een defect. Dit defect kan door veel verschillende dingen worden veroorzaakt. Er kan sprake zijn van zichtbare schade, waardoor de hardware stuk is. Maar wellicht zit het probleem in de software.

Indien u niet weet wat er exact defect is, dan kunnen wij nog voor de iPad 2 reparatie een onderzoek uitvoeren. Dit onderzoek is gratis! Wanneer wij weten wat er stuk is en hoe wij uw iPad 2 kunnen repareren, dan brengen wij u eerst op de hoogte over hoe wij de iPad 2 reparatie kunnen uitvoeren en welke kosten daaraan zijn verbonden. U kunt vervolgens zelf beslissen om de reparatie door ons te laten uitvoeren of niet.

Locatie iPad 2 reparatie

U wilt uiteraard zo snel mogelijk weer gebruik kunnen maken van uw iPad 2. Wij helpen u daarom graag zo snel mogelijk met uw iPad 2 reparatie! We zijn flexibel en denken actief met u mee.

U bent vanzelfsprekend van harte welkom bij onze locatie in Lage Zwaluwe. De koffie staat voor u klaar en de iPad 2 reparatie is vaak klaar terwijl u wacht. Maar wel altijd even een afspraak via info@ipadspullekes.nl of bel naar 085 744 1000.

Het is ook mogelijk om de iPad 2 reparatie op locatie te laten uitvoeren. Zo kunnen wij langskomen op het werk of bij u thuis. Op deze manier heeft u weinig “gedoe” en kunt u na reparatie bovendien weer direct gebruikmaken van uw iPad. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Bent u niet in de gelegenheid of woont u te ver weg? Dan kunt u uw iPad ook ter reparatie naar ons opsturen (verzekerd via Post NL). Vaak sturen wij deze dezelfde dag nog gerepareerd en wel retour.

Reparatie iPad 2

Gratis verzekeringsrapport bij iPad 2 reparatie

Na de iPad 2 reparatie ontvangt u van ons een helder én gratis verzekeringsrapport. Dit rapport is belangrijk, omdat u deze nodig heeft indien u de kosten voor de reparatie wilt declareren bij uw verzekeringsmaatschappij.

iPad 2 reparatie wordt in enkele gevallen vergoed. Check goed met uw verzekeringsmaatschappij onder welke voorwaarden iPad 2 reparatie wordt vergoed, om zo onaangename verrassingen te voorkomen.

 

iPad 2 Reparatie

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »