iPad Air 2 Reparatie

iPad Air 2 Reparatie

Bent u op zoek naar een goede partij om uw iPad Air 2 reparatie te verzorgen? Dan bent u bij iPadspullekes aan het juiste adres! U vindt bij ons, naast een uitgebreid assortiment iPad producten, ook de mogelijkheid om uw iPad Air 2 te laten repareren.

iPadspullekes is onderdeel van Van Dulst Automatisering. Deze professionele partij heeft reeds meer dan 15 jaar ervaring met het repareren van onder andere tablets en smartphones. Ook voor iPad Air 2 reparatie kunt u bij ons terecht. U bent verzekerd van een snelle en vakkundige reparatie. Meer weten? Lees snel verder!

Waarom iPad Air 2 Reparatie via iPadspullekes?

iPad Air 2 reparatie via iPadspullekes biedt u een aantal voordelen. Zo werken we uitsluitend met gecertificeerde en deskundige monteurs. Zij hebben allemaal ruime ervaring met onder andere iPad Air 2 reparatie. Na de reparatie van uw iPad kunt u direct weer aan de slag.

Enkele voordelen op een rij:

-          We gebruiken bij iPad Air 2 reparatie altijd originele Apple onderdelen

-          U ontvangt altijd 6 maanden garantie op de reparatie

-          U hoeft nooit lang te wachten (vaak slechts 30 minuten!)

-          We leveren een optimale service

-          U ontvangt een gratis verzekeringsrapport

iPad Air 2 reparatie

Onderzoek voor iPad Air 2 reparatie

Het is mogelijk dat u niet precies weet wat er mis is met uw iPad. Een defect kan namelijk veel verschillende oorzaken hebben. Om de iPad Air 2 reparatie te kunnen uitvoeren is het noodzakelijk om te weten waar het probleem zit. Zo weten we onder andere welke onderdelen we nodig hebben, hoeveel tijd we aan de reparatie kwijt zijn en wat de kosten zijn.

Daarom kunnen we voor de iPad Air 2 reparatie een gratis onderzoek uitvoeren. Hierbij brengen we het probleem in kaart en na het onderzoek brengen wij u direct op de hoogte. U kunt vervolgens kiezen of u de iPad Air 2 reparatie door ons wilt laten uitvoeren.

iPad Air 2 reparatie: bij ons of bij u op locatie of per post

Om u zo snel mogelijk weer op weg te helpen hebben we een aantal mogelijkheden. iPadspullekes is flexibel en denkt graag met u mee!

Om u zoveel mogelijk tijd te besparen bieden we iPad Air 2 reparatie op locatie aan. Dat betekent dat we bij u thuis of bijvoorbeeld op het werk langs kunnen komen om de reparatie uit te voeren. U hoeft te deur niet uit en kunt weer snel gebruikmaken van uw iPad. U kunt contact opnemen om een afspraak in te plannen.

U bent uiteraard ook van harte welkom op onze locatie in Lage Zwaluwe. Hier staat de koffie klaar. Omdat we de reparatie vaak binnen 30 minuten kunnen uitvoeren, kunt u gewoon wachten. Neem contact op via info@ipadspullekes.nl of 085 744 1000 om een afspraak te maken.

Een derde mogelijkheid is om de iPad Air 2 ter reparatie naar ons op te sturen (verzekerd via Post NL). Vaak sturen wij deze dezelfde dag nog gerepareerd en wel retour.

Reparatie iPad Air 2

Gratis verzekeringsrapport bij iPad Air 2 reparatie

Wanneer u de kosten voor de iPad Air 2 reparatie wilt declareren, dan heeft u een verzekeringsrapport nodig. Dit rapport ontvangt u na de reparatie gratis van ons.

Veel verzekeringen vergoeden in bepaalde gevallen de reparatie. Wanneer u dit niet zeker weet is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om te checken of uw iPad Air 2 reparatie wordt vergoed.

 

iPad Air 2 Reparatie

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »