iPad Air Reparatie

iPad Air Reparatie

U gaat uiterst zorgvuldig met u iPad om, maar soms kan het toch voorkomen dat de iPad beschadigd raakt. Dat is natuurlijk erg vervelend, maar iPadspullekes helpt u graag! Naast een uitgebreid assortiment met onder andere beschermhoezen bieden we ook iPad Air reparatie aan.

iPadspullekes is onderdeel van Van Dulst Automatisering, een professionele partij met ruim 15 jaar ervaring met het repareren van onder andere tablets en telefoons. Door iPadspullekes in te schakelen weet u zeker dat uw iPad Air reparatie deskundig én bovendien snel wordt uitgevoerd. Meer weten? Lees snel verder!

Waarom iPad Air reparatie via iPadspullekes?

Zoals eerder gezegd is iPadspullekes onderdeel van Van Dulst Automatisering. Hier werken we uitsluitend met gecertificeerd en vakkundig personeel. Inmiddels hebben we ook ruime ervaring op het gebied van iPad Air reparatie. Na het uitvoeren van de iPad 4 reparatie kunt u weer snel aan de slag!

Enkele voordelen op een rij:

  • We gebruiken bij iPad Air reparatie altijd originele Apple onderdelen
  • U ontvangt altijd 6 maanden garantie op de reparatie
  • U hoeft nooit lang te wachten (vaak slechts 30 minuten!)
  • We leveren een optimale service
  • U ontvangt een gratis verzekeringsrapport

iPad Air reparatie

iPad Air reparatie: kosteloos onderzoek

Uw iPad Air is defect, maar wat is er precies stuk? De oorzaken kunnen veel uiteenlopen en omdat de iPad Air reparatie goed te kunnen uitvoeren, dienen we wel te weten wat er defect is. We kunnen dan inschatten welke onderdelen er dienen te worden vervangen en welke kosten daaraan verbonden zijn.

Om u goed te kunnen informeren kunnen we een kosteloos onderzoek doen wanneer u niet zeker weet welke iPad Air reparatie u nodig heeft. Na dit onderzoek nemen wij contact met u op over de mogelijkheden en kosten voor de reparatie. U besluit vervolgens zelf of u de iPad Air reparatie wilt laten uitvoeren.

iPad Air reparatie – ook op locatie!

Omdat wij heel goed begrijpen dat u graag weer snel aan de slag gaat denken we graag met u mee. Wanneer u de iPad Air reparatie door ons laat uitvoeren, dan zijn er een aantal mogelijkheden.

Indien mogelijk bent u van harte welkom bij ons in Lage Zwaluwe. Onder het genot van een kopje koffie kunt u in veel gevallen wachten op de iPad Air reparatie. Neem contact op via info@ipadspullekes.nl of 085 744 1000 om een afspraak te maken.

Wanneer u niet in de buurt woont of wanneer u simpelweg niet in de gelegenheid bent om ons te bezoeken, dan heeft u ook de mogelijkheid om de iPad Air reparatie op locatie te laten uitvoeren. U hoeft de deur niet uit en kunt na reparatie direct weer gebruikmaken van uw iPad. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Een derde mogelijkheid is om de iPad Air ter reparatie naar ons op te sturen (verzekerd via Post NL). Vaak sturen wij deze dezelfde dag nog gerepareerd en wel retour.

Reparatie iPad Air

Gratis verzekeringsrapport bij iPad Air reparatie

Wanneer we de iPad Air reparatie hebben afgerond, ontvangt u van ons een gratis verzekeringsrapport. Dit rapport heeft u nodig wanneer u de kosten voor reparatie wilt declareren bij uw verzekering. Uw verzekeringsmaatschappij zal namelijk in veel gevallen om een verzekeringsrapport vragen.

Veel verzekeringen vergoeden in bepaalde gevallen de reparatie. Wanneer u dit niet zeker weet is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om te checken of uw iPad Air reparatie wordt vergoed.

 

iPad Air Reparatie

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »