iPad mini reparatie

iPad mini reparatie

Met een kostbaar apparaat als uw iPad gaat u uiteraard zorgvuldig om. Soms kan het toch gebeuren dat de iPad beschadigd raakt. Ook wanneer onze beschermhoezen te laat komen helpt iPadspullekes graag. U kunt bij ons namelijk ook terecht voor iPad Mini reparatie.

iPadspullekes is onderdeel van het bedrijf Van Dulst Automatisering. Dit is een partij met meer dan 15 jaar ervaring met reparatie van o.a. smartphones, tablets en computers. Wanneer u iPadspullekes inschakelt voor uw iPad Mini reparatie dan bent u er zeker van dat de reparatie deskundig en snel wordt uitgevoerd. Meer weten? Lees snel verder!

iPad Mini reparatie via iPadspullekes

Bij iPadspullekes en Van Dulst Automatisering werken we uitsluitend met gecertificeerd en deskundige personeel. We hebben ruime ervaring op het gebied van iPad Mini reparatie en kunnen u daarom snel en goed weer op weg helpen. Na de reparatie kunt u snel weer aan de slag!

Enkele voordelen op een rij:

-          We gebruiken bij iPad Mini reparatie altijd originele Apple onderdelen

-          U ontvangt altijd 6 maanden garantie op de reparatie

-          U hoeft nooit lang te wachten (vaak slechts 30 minuten!)

-          We leveren een optimale service

-          U ontvangt een gratis verzekeringsrapport

iPad Mini reparatie

iPad Mini reparatie: kosteloos onderzoek

Soms is het voor u lastig om te bepalen wat er precies stuk is. U weet dat uw iPad Mini niet meer naar behoren werkt, maar wat moet er gerepareerd worden? Om de iPad Mini reparatie goed uit te kunnen voeren is het belangrijk dat we het defect onderzoeken. We weten dan precies welke onderdelen er nodig zijn en hoeveel tijd we nodig hebben om de reparatie uit te voeren.

Een dergelijk onderzoek is bij iPadspullekes gratis. Na het onderzoek zullen wij contact met u opnemen over de mogelijkheden en de kosten voor de reparatie. U kunt vervolgens zelf besluiten of u de iPad Mini reparatie door ons wilt laten uitvoeren.

Waar vindt de iPad Mini reparatie plaats?

We begrijpen als geen ander dat u het liefst zo kort mogelijk geen gebruik kan maken van uw iPad. Daarom werken we zeer flexibel en zijn er meerdere mogelijkheden om uw iPad Mini te laten repareren.

Woont u in de buurt van Lage Zwaluwe? U bent van harte welkom bij ons op locatie. Omdat de iPad Mini reparatie in veel gevallen binnen 30 minuten kan worden gedaan kunt u hier onder het genot van een kopje koffie op wachten. Neem contact op via info@ipadspullekes.nl of 085 744 1000 om een afspraak te maken.

Indien u buiten de regio woont of wanneer u gewoonweg niet in de gelegenheid bent om op korte termijn langs te komen, dan kunnen wij ook bij u langskomen! We voeren de iPad Mini reparatie op locatie uit. U hoeft de deur niet uit en u kunt bovendien binnen no-time weer gebruik maken van uw iPad. Neem contact met ons op om een afspraak in te plannen.

Een derde mogelijkheid is om de iPad Mini ter reparatie naar ons op te sturen (verzekerd via Post NL). Vaak sturen wij deze dezelfde dag nog gerepareerd en wel retour.

Reparatie iPad Mini

Gratis verzekeringsrapport bij iPad Mini reparatie

Wellicht wilt u de kosten voor reparatie declareren bij uw verzekeringsmaatschappij. Uw verzekeringsmaatschappij zal dan in veel gevallen vragen om een rapport van de reparatie. Dit verzekeringsrapport ontvangt u na afloop van de iPad Mini reparatie gratis van ons.

Veel verzekeringen vergoeden in bepaalde gevallen de reparatie. Wanneer u dit niet zeker weet is het verstandig om contact op te nemen met uw verzekeringsmaatschappij om te checken of uw iPad Mini reparatie wordt vergoed.

 

Lees meer
Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »