iPad 2017 Toetsenbord kopen?

iPad 2017 Toetsenbord kopen?

Een iPad 2017 toetsenbord is een must have voor iedere iPad 2017 gebruiker. Deze iPad 2017 toetsenborden werkt draadloos met uw iPad 2017.

Voordelen iPad 2017 toetsenbord

Met een iPad 2017 toetsenbord kunt u gemakkelijk e-mail beantwoorden en teksten invoeren. Standaard kunt u ook de iPad 2017 touchscreen gebruiken om teksten of e-mail te beantwoorden echter is dit een stuk lastiger dan dat u een toetsenbord gebruikt. Met dit toetsenbord maakt u van uw iPad een laptop waarmee is gemakkelijk teksten kunt en e-mail kunt invoeren.

Voordelen

- Toetsenbord en beschermhoes in één
- Verlichte toetsen in 7 kleuren
- Zowel voorkant als achterkant bescherming
- Verbindt zich draadloos via Bluetooth
- Kijkhoek instelbaar
- Diverse sneltoetsen aanwezig.
- Leverbaar in verschillende kleuren

ipad air 2019 toetsenbord

Welke iPad heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u het juiste toetsenbord voor het juiste iPad model koopt.

Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via onze pagina "Welke iPad heb ik?" controleren welke type iPad u heeft.

iPad 2017 toetsenbord hoezen

Naast losse draadloze iPad 2017 toetsenborden vindt u bij iPadspullekes ook hoezen met toetsenbord. Deze bieden het gemak van een toetsenbord en de bescherming van een hoes in één. Klap de hoes met toetsenbord dicht en uw iPad 2017 is volledig beschermd. Ideaal wanneer u ook een beschermhoes voor uw iPad 2017 zoekt!

Koppel het toetsenbord aan uw iPad 2017 en binnen enkele tellen bent u klaar om aan het werk te gaan op iedere gewenste locatie. De koppeling gaat via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft geen internetverbinding nodig.

Draadloos iPad 2017 toetsenbord

Alle keyboards in het assortiment van iPadspullekes zijn draadloos. U heeft dus geen last van draadjes of snoertjes als u een iPad 2017 toetsenbord gebruikt. U kunt gemakkelijk even werken op uw iPad met toetsenbord. U hoeft alleen het toetsenbord open te klappen en u kunt direct aan de slag. Met behulp van Bluetooth wordt het iPad 2017 toetsenbord gekoppeld aan de iPad. Iedere iPad is voorzien van Bluetooth, dus een keyboard is altijd te koppelen.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel.

Naast losse draadloze iPad 2017 toetsenborden vindt u bij iPadspullekes ook hoezen met toetsenbord. Deze bieden het gemak van een toetsenbord en de bescherming van een hoes in één. Klap de hoes met toetsenbord dicht en uw iPad 2017 is volledig beschermd. Ideaal wanneer u ook een beschermhoes voor uw iPad 2017 zoekt!

Sneltoetsen op iPad 2017 toetsenbord

- aanpassen helderheid en contrast
- direct zoeken
- opstarten internet
- virtueel keyboard tonen
- vooruit, achteruit, stop en afspelen
- volume harder, zachter en dempen
- direct vergrendelen
- Island-style gevormd 

ipad air 2019 toetsenbord sneltoetsen

iPad 2017 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad 2017 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

- Gratis verzending naar Nederland en België
- Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
- Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
- De beste kwaliteit
- Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad 2017 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Gratis iPad oplader & kabel

Bij een bestelling boven de € 45,- ontvangt u van ons een gratis een iPad oplader met (2 usb aansluitingen) waarmee u de iPad en eventueel een andere iPad of iPhone op kunt laden.

Deze iPad adapter is een snel lader en laadt uw iPad of iPhone zeer snel op zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad.

 

iPad Air 2019 gratis oplader en kabel

 

Gratis verzending naar Nederland en België

Bij ons betaald u geen verzendkosten voor zowel in Nederland als naar België. De prijzen die op onze webshop vermeld zijn, zijn dus inclusief bezorgkosten!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad hoes voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad Air 2019 hoes

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!


U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4901 BL Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Lees meer