iPad Air 2 Toetsenbord Kopen?

iPad Air 2 Hoes met Toetsenbord

Gebruikt u uw iPad Air 2 ook voor de studie of het werk? Dan is een iPad Air 2 hoes met toetsenbord absoluut onmisbaar. Met een keyboard case maakt u van uw iPad Air 2 binnen enkele tellen een waardige vervanging voor uw computer of laptop.

iPadspullekes heeft meerdere iPad Air 2 toetsenbord hoezen en losse toetsenborden. Meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad Air 2 hoes met toetsenbord voor onderweg

De iPad Air 2 is een compact en handzaam apparaat en u kunt deze eenvoudig mee op reis nemen. Wanneer u ook graag onderweg aan de slag gaat dan is een iPad Air 2 hoes met toetsenbord een waardevolle accessoire. Het toetsenbord koppelt u eenvoudig aan de iPad Air 2 en u kunt direct aan de slag gaan op iedere gewenste locatie.

iPad Air 2 hoes met toetsenbord

iPad Air 2 hoes met toetsenbord en Bluetooth

Alle toetsenborden zijn draadloos en worden met behulp van Bluetooth aan uw iPad Air 2 gekoppeld. Het koppelen gaat zeer eenvoudig. Iedere iPad is bovendien voorzien van Bluetooth-technologie, dus een iPad Air 2 hoes met toetsenbord is altijd te koppelen.

De draadloze Bluetooth-connectie tussen iPad Air 2 en het toetsenbord zorgt ervoor dat draadjes en snoertjes verleden tijd zijn en u ongestoord kunt werken.

Wanneer u geen gebruikmaakt van de hoes met toetsenbord, dan kunt u alles eenvoudig weer ontkoppelen en de iPad Air 2 hoes met toetsenbord opbergen.

iPad Air 2 hoes met toetsenbord - sneltoetsen

  • aanpassen helderheid en contrast
  • direct zoeken
  • opstarten internet
  • virtueel keyboard tonen
  • vooruit, achteruit, stop en afspelen
  • volume harder, zachter en dempen

iPad Air 2019 gratis oplader en kabel

 

Gratis iPad oplader & kabel

Bij een bestelling boven de € 45,- ontvangt u van ons een gratis een iPad Air 2 oplader met (2 usb aansluitingen) waarmee u de iPad Air 2 en eventueel een andere iPad of iPhone op kunt laden.

Deze iPad adapter is een snel lader en laadt uw iPad of iPhone zeer snel op zodat u snel weer gebruik kunt maken van uw iPad Air 2.

Gratis verzending naar Nederland en België

Bij ons betaald u geen verzendkosten voor zowel in Nederland als naar België. De prijzen die op onze webshop vermeld zijn, zijn dus inclusief bezorgkosten!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad Air 2 hoesje voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad Air 2019 hoes

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!
U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,


TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14 | 4905 BL Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] | www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Lees meer