iPad mini 4 Toetsenbord✓ Laagste prijs ✓Gratis verzending NL & BE

iPad Mini 4 toetsenbord

Werkt u of studeert u ook graag onderweg? Flexibel werken kan met een iPad Mini 4 en een iPad Mini 4 toetsenbord! In veel gevallen is een iPad een prima vervanging van uw laptop of computer wanneer het aankomt op het lezen van stukken, het afhandelen van e-mails, browsen en tekstverwerken. Binnen enkele tellen kunt u aan de slag. Ideaal wanneer u op meerdere locaties werkt of veel onderweg bent.

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Onderweg werken met iPad Mini 4 toetsenbord

Werkt u op verschillende locaties of bent u regelmatig onderweg? U heeft niet altijd zin om uw zware laptop mee te nemen. Een iPad Mini 4 toetsenbord en iPad zijn een prima vervanging. De iPad Mini 4 is lekker compact en daardoor eenvoudig mee te nemen in uw tas. U koppelt uw iPad op iedere gewenste locatie aan het toetsenbord en u kunt aan de slag gaan. Hier is tevens geen internetverbinding voor nodig, de koppeling gaat namelijk via Bluetooth.

iPad Mini 4 Toetsenbord

Bluetooth iPad Mini 4 toetsenbord

U kunt zorgeloos en ongestoord werken, zonder draadjes en snoertjes. Alle keyboards zijn draadloos. De verbinding wordt gemaakt met behulp van Bluetooth. Iedere iPad Mini 4 is voorzien van deze technologie, waardoor deze te koppelen is aan iedere iPad Mini 4 toetsenbord.

De keyboards zelf werken op batterijen of ze zijn op te laden met bijgeleverde USB-kabel. Dit is afhankelijk van het type iPad Mini 4 toetsenbord dat u kiest.

iPad Mini 4 toetsenbord met hoes

We hebben niet alleen losse iPad Mini 4 toetsenborden, we ook iPad Mini 4 hoezen met toetsenbord. Dit is een keyboard en een hoes in één. Het voordeel hiervan is dat de iPad Mini 4 toetsenbord uw iPad ook direct beschermt. U klapt de hoes met toetsenbord eenvoudig dicht en uw iPad Mini is rondom beschermd.

iPad Mini 4 toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Mini 4 toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Mini 4 toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Lees meer