iPad 2020 10,2 Inch Cover

iPad 2020 10,2 Inch Cover kopen?

De nieuwe iPad 2020 10,2 Inch is een vast de meest verkochte iPad's op dit moment. Omdat de iPad 2020 uitgerust is met de nieuwe gadgets en qua prijs de goedkoopste iPad die er momenteel te koop is, kopen mensen dit model massaal om hun oude iPad te vervangen.

De iPad 2020 10,2 Inch is door Apple uitgebracht in 2020 en was door zijn scherpe prijs gelijk een succes product, naast de scherpe prijs is de iPad ook voorzien van een 10,2 Inch scherm wat groter is al zijn voorganger die een 9,7 Inch scherm had.

Een slimme bescherming voor uw iPad 2020 10,2 Inch

Een iPad is qua design een unieke tablet maar wel kwetsbaar en niet gemakkelijk om neer te zetten. Daarom zijn er veel covers en hoezen te verkrijgen die je om je iPad kunt doen om je iPad te beschermen en in diverse standen neer te zetten zodat je de iPad gemakkelijker kunt bedienen.

ipad air 2019 cover

Controleren welk model iPad uw heeft

Bent u er niet zeker van welke model iPad u heeft? Bekijk dan onze pagina "Welke iPad heb ik?" via deze pagina kunt u gemakkelijk achterhalen welke model of type iPad u heeft. Het is belangrijk om te weten welk model iPad u heeft er zijn 26 iPad modellen en de meeste modellen hebben verschillende afmetingen. Controleer dus altijd uw iPad model voordat u wat koopt en niet kunt gebruiken omdat de hoes of case niet past.

Cover met stand-by functie


Onze iPad 2020 10,2 Inch covers zijn uitgerust met een stand-by techniek waardoor u iPad langer mee gaat omdat de iPad automatisch in stand by modus gaat als u de iPad cover sluit. Zodra u de iPad Cover weer opent zal de iPad automatisch weer inschakelen.

Grootste aanbod iPad Covers en gratis advies

iPadspullekes.nl bied het grootste assortiment voor bescherming van de iPad 2018. Wij zijn gespecialiseerd in alleen iPadbescherming zoals Cases en hoezen en niets anders. Wij zijn de enigste in Nederland die 5 jaar gespecialiseerd zijn in iPad Smart Covers. Mocht u hulp nodig hebben met het kiezen van een iPad Cover dan kunt u altijd gebruik maken van ons gratis advies. U hoeft alleen maar even te bellen naar telefoonnummer 085 - 744 1084

Gratis verzending naar Nederland en België

Als u bij ons een iPad Cover besteld, betaalt u geen verzendkosten naar Nederland en België. Wij verzenden u iPad hoes gratis naar u toe!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u een iPad accessoire voor 17:00 uur? Dan zal uw iPad Cover de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

 

Lees meer