iPad 2020 10,2 Inch Toetsenbord (met hoes)

iPad 2020 10,2 Inch Toetsenbord (met hoes) vergelijken en kopen?

Met een iPad 2020 10,2 Inch toetsenbord haalt u het maximale uit uw iPad. Met een iPad toetsenbord kunt u veel gemakkelijker en sneller de iPad bedienen dan als u dit doet via het toetsenbord die je gebruikt op het scherm. Daarnaast bedekt het toetsenbord wat op het scherm getoond wordt ook het zicht en dat heeft u met een extern iPad toetsenbord niet.

Wilt u meer uit uw iPad 2020 halen. Dan is een iPad toetsenbord en waardevolle toevoeging. Met behulp van een draadloos toetsenbord tovert u uw iPad binnen enkele seconden om tot een waardige vervanging voor uw laptop of computer.

iPad 2020 10,2 Inch Toetsenbord voor onderweg

Werkt of studeert u ook onderweg, maar heeft u niet altijd zin om uw zware laptop mee te nemen? Dan is een iPad toetsenbord goede methode om toch te kunnen werken met u iPad i.p.v. een laptop te gebruiken. Een iPad is eenvoudig mee te nemen en met een toetsenbord is het een prima alternatief voor uw laptop of pc.

Koppel het toetsenbord eenmalig aan uw iPad en binnen enkele tellen bent u klaar om aan het werk te gaan op iedere gewenste locatie. De koppeling gaat via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft geen internetverbinding nodig.

iPad modelnummer / type controleren

Bent u niet zeker welk model iPad u heeft? Bekijk dan pagina "Welke iPad heb ik?" via deze pagina kunt u gemakkelijk achterhalen welke model of type iPad u heeft. Het is belangrijk om te weten welk model iPad u heeft, zo voorkomt u dat de iPad hoes niet goed past om uw nieuwe iPad.

Er zijn veel iPadmodellen en deze hebben allemaal verschillende afmetingen. Deze lijken veel op elkaar. Niet ieder formaat scherm heeft dezelfde dikte van de iPad.

Daarom is het verstandig om eerst na te kijken welk iPad model je hebt alvorens je een iPad toetsenbord besteld.

 
 
 
iPad 2020 10,2 Inch Toetsenbord

iPad 2020 10,2 Inch hoes is ook zonder toetsenbord te gebruiken

Sommige iPad toetsenborden kunt je ook gemakkelijk ontkoppelen van de iPad zodat je de iPad toetsenbord niet altijd aan je iPad zit.
 
De bedieningsknoppen en poorten blijven toegankelijk als je met deze hoes werkt. Daarnaast beschermd deze hoes uw iPad goed als u deze sluit.

Verschillende werk standen 

Deze meeste iPad toetsenborden kun je in meerdere standen gezet worden. Hierdoor kunt u zelf naar wens de gewenste schuinte instellen waar u het fijnste me werkt.

Gratis verzending naar Nederland en België

Bij ons betaald u geen verzendkosten voor zowel in Nederland als naar België. De prijzen die op onze webshop vermeld zijn, zijn dus inclusief bezorgkosten!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad hoes voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

iPad 2018 Toetsenborden kopen? | Hooge kwaliteit , Snel geleverd

Contact informatie

Heeft u nog vragen over onze toetsenborden of over andere producten? Twijfel dan niet!

U Kunt ons op werkdagen van 8:30 t/m 17:00 bereiken via telefoonnummer 085 744 1084 of via de mail [email protected]

Met vriendelijke groet,
TEAM IPADSPULLEKES.NL

iPadspullekes.nl

Vaartweg 14| 4905 BL Oosterhout | 085 744 1084 
[email protected] www.ipadspullekes.nl

Volg ons op Facebook dan blijft u op de hoogte van onze acties en korting codes!

Lees meer