iPad 3 Cover ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 14 dagen op zicht

iPad 3 Cover ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 14 dagen op zicht

Bent u op zoek naar een gebruiksvriendelijke hoes welke uw iPad goed beschermt? Een iPad 3 cover is dan wellicht wat u nodig heeft. U wilt schade aan uw kostbare iPad natuurlijk zoveel mogelijk voorkomen. Bij iPadspullekes vindt u een groot aanbod covers in veel verschillende kleurtjes en modellen. Zo is er altijd een iPad 3 cover die aan uw wensen voldoet.

Alle covers zijn speciaal gemaakt voor de iPad 3 en passen daarom perfect. Zoekt u goede bescherming en kwaliteit en dat voor een scherpe prijs? Kijk dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Rondom beschermd met een iPad 3 Cover

Bescherm uw iPad rondom met een iPad 3 cover. Dat betekent dat de voorkant, achterkant én zijkanten perfect zijn afgedekt. U kunt bij iPadspullekes twee soorten iPad 3 covers vinden, namelijk de iPad 3 smart cover en de iPad 3 kinderhoes.

De smart cover is de bekende dunne iPad 3 cover met de bekende smart-functie. Deze smart-functie zorgt ervoor dat de iPad automatisch in de slaapstand gaat wanneer de cover wordt dichtgeklapt. De iPad gaat weer uit de slaapstand wanneer u de iPad 3 cover openklapt. Het is een zeer populaire beschermhoes.

De kinderhoes is – zoals de naam al doet vermoeden – speciaal gericht op de jongste groep iPad-gebruikers. Deze beschermhoes is verkrijgbaar in veel vrolijke kleuren. Deze iPad 3 cover is zeer robuust, extra stevig en eenvoudig te reinigen. Het is de beste bescherming in de handen van kinderen. Een kinderhoes is absoluut onmisbaar wanneer uw kind gebruikmaakt van uw iPad.

Welke cover u ook kiest, u kiest bij iPadspullekes altijd voor kwaliteit.

iPad 3 Cover

Optimaal gebruiksgemak met iPad 3 Cover

Een goede beschermhoes is belangrijk om zo schade aan uw iPad zoveel mogelijk te voorkomen. Een iPad 3 cover biedt deze goede bescherming. In de hoezen is rekening gehouden met het gebruik van de iPad. U wilt namelijk ook wanneer de iPad in de cover zit gewoon gebruik kunnen blijven maken van de poorten en knoppen.

Daarom is iedere iPad 3 cover voorzien van uitsparingen op de plekken waar deze poorten en knoppen zitten. Iedere cover is speciaal voor de iPad 3 gemaakt en past daarom altijd perfect. U hoeft op geen enkel moment de iPad 3 uit de cover te halen.

Een iPad 3 Cover biedt de beste bescherming zonder het gebruik ook maar enigszins te belemmeren!

iPad 3 Cover kopen bij iPadspullekes

Bent u op zoek naar een iPad 3 Cover? Er zijn ontzettend veel webshops en winkels. Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen? We hebben een aantal belangrijke redenen voor u op een rijtje gezet:

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

iPadspullekes heeft altijd ruime keuze en we vinden het vooral belangrijk om kwaliteit te leveren en u goede service te bieden. U vindt wellicht elders een vergelijkbare iPad 3 cover, maar deze is veelal van mindere kwaliteit.

Cover iPad 3

Lees meer