iPad 3 Kids Cover

De iPad wordt steeds vaker door kinderen gebruikt, zowel thuis als in het onderwijs. Speciaal voor deze jongste groep iPad-gebruikers heeft iPadspullekes een iPad 3 kids cover ontwikkeld. Deze kids cover is speciaal voor kinderen, zodat de iPad ook in kinderhanden veilig is. De robuuste hoezen bieden absoluut de best mogelijke bescherming.

Wilt u meer weten over onze kids cover? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

iPad 3 Kids Cover voor de beste bescherming

Wanneer kinderen gebruikmaken van een iPad gebeuren er helaas nog weleens ongelukjes. Het komt waarschijnlijk met enige regelmaat voor dat de iPad helaas valt of ergens tegenaan wordt gestoten. Kinderen gaan vaak minder zorgvuldig met deze spullen om, heel anders dan u zelf zou doen.

Om ervoor te zorgen dat de iPad 3 ook in kinderhanden veilig is, is er de speciale iPad 3 kids cover. Met deze kinderhoes kunt u zonder zorgen de iPad meegeven aan kinderen. De kids cover is erg robuust, extra stevig en bovendien zeer eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming!

iPad 3 Kids Cover

iPad 3 Kids Cover: ook voor scholen

De iPad is steeds vaker onderdeel van het Nederlandse lesprogramma en met de komst van speciale iPad-scholen is het gebruik explosief toegenomen. Zowel in het voortgezet onderwijs als op de basisscholen zien we dat de iPad steeds vaker wordt ingezet. Met een iPad leren kinderen en jongeren spelenderwijs over nieuw dingen en kunnen ze oefenen en werken met veel verschillende apps en software.

Zeker voor de jongere kinderen op basisscholen is een iPad 3 kids cover een waardevolle keuze. Het vergt een vrij hoge investering om de iPad aan te schaffen en u wilt de iPads daarom goed beschermen. Met een kidscover loopt u minder risico op kapotte iPads en zo kunt u langer met uw investering doen.

Kinderen zijn het uitgangspunt bij het ontwikkelen van de iPad 3 kids cover. De covers bieden bescherming, maar de vrolijke kleuren zijn gericht op de kinderen. Een iPad 3 Kids Cover heeft daarbij robuuste handvatten, zodat het kind de iPad eenvoudig mee kan nemen en vast kan houden.

Optimaal gebruiksgemak met iPad 3 Kids Cover

De robuuste iPad 3 kids cover beschermt uw iPad rondom optimaal tegen onder andere vuil, vallen, krassen en stoten. Deze bescherming is absoluut onmisbaar wanneer de iPad 3 wordt gebruikt door (jonge) kinderen. Het mag echter niet zo zijn dat deze bescherming het gebruik van de iPad belemmert.

Op de belangrijkste plekken is de iPad 3 kids cover voorzien van uitsparingen. Hierdoor blijven onder andere de poorten en knoppen gewoon toegankelijk. Ook wanneer de iPad 3 in de cover zit!

Een kids cover biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad 3 Kids Cover kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes veel verschillende kids covers. Deze hoezen zijn enkel van hoogwaardige kwaliteit en we bieden ze aan met de beste service. Er zijn inmidiPad 2 Kids Coverdels veel aanbieders die op het oog dezelfde iPad 3 kids cover aanbieden, maar hier is de kwaliteit vaak aanzienlijk minder.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen
  • Gratis screenprotector & stylus pen

Kids Cover iPad 3

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »