iPad 3 Kinderhoes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 14 dagen op zicht

iPad 3 Kinderhoes ✔ Gratis verzending NL & BE ✔ 14 dagen op zicht

De iPad wordt steeds vaker door (jonge) kinderen gebruikt, zowel op school als thuis. Omdat kinderen vaak anders met spullen omgaan dan u zelf zou doen, heeft iPadspullekes de iPad 3 kinderhoes in het assortiment. Deze vrolijke, robuuste en gebruiksvriendelijke hoezen bieden de beste bescherming. Zo kunnen ook de kids zonder zorgen gebruikmaken van de iPad 3.

Wilt u meer weten over onze kinderhoezen? Lees dan snel verder?

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Perfecte bescherming met iPad 3 Kinderhoes

Een goede bescherming is absoluut geen overbodige luxe wanneer de iPad zich bevindt in de handen van de kids. Helaas komt het met enige regelmaat voor dat de iPad per ongeluk ergens tegenaan stoot of valt.

De speciale iPad 3 kinderhoes is ervoor gemaakt om uw iPad 3 ook in kinderhanden veilig te houden. De robuuste, kleurrijke covers zorgen voor een maximale bescherming. De hoezen zijn bovendien extra stevig en zeer eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming dan de iPad 3 kids cover!

iPad 3 Kinderhoes

Gebruiksgemak met iPad 3 Kinderhoes

Daar kinderen weleens onzorgvuldig met spullen om kunnen gaan is een goede bescherming tegen onder andere vuil en krassen zeer belangrijk. Het is echter niet de bedoeling dat de iPad 3 kinderhoes het gebruik van de iPad beperkt. Geen zorgen! De kinderhoezen zijn voorzien van uitsparingen op de plekken waar de knoppen, poorten, en speakers zitten. Alles blijft gewoon toegankelijk, ook wanneer de iPad in de iPad 3 kinderhoes zit.

Een kinderhoes biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad 3 Kinderhoes: ook voor het onderwijs

De iPad wordt steeds vaker ingezet in het Nederlandse onderwijs. Inmiddels zijn er speciale iPad-scholen welke volledig zijn afgestemd op het gebruik van digitale lesprogramma’s. Er zijn inmiddels veel apps en programma’s voor het onderwijs die een hoge educatieve waarde hebben. Kinderen leren en oefenen spelenderwijs en raken bekend met de technologie. Zowel in het voortgezet onderwijs alsmede op basisscholen zien we de iPad terug in de klassen.

Voor de jongere groep gebruikers op voornamelijk de basisschool hebben we de iPad 3 kinderhoes ontwikkeld. Het biedt een goede bescherming en de vrolijke kleuren zijn aantrekkelijk voor de kids. Daarnaast heeft de iPad 3 kinderhoes robuuste handvatten waarmee de iPad goed kan worden vastgehouden en meegenomen.

Voor scholen zijn onze iPad 3 kinderhoezen een goede keuze. U loopt zo namelijk minder risico op kapotte iPads en kunt zo langer met uw investering doen.

Gratis stylus pen en screenprotectorGratis stylus pen en screenprotector

Bestelt u uw iPad 3 kinderhoes bij iPadspullekes? Dan ontvangt u niet alleen een topkwaliteit hoes maar ook een gratis stylus pen en screenprotector. Bestel snel!

iPad 3 Kinderhoes kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes een groot assortiment kinderhoezen. We bieden deze aan met de beste service en enkel van de beste kwaliteit. Er zijn op de markt een groot aantal partijen die op het oog hetzelfde iPad 3 kinderhoesje aanbieden, maar deze hebben een mindere kwaliteit.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Kinderhoes iPad 3

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »