iPad 4 Crystal Case

Geen producten gevonden...
De iPad 4 Crystal Case beschermt uw iPad niet alleen tegen stoten, maar ook tegen krassen en vlekken. Het is wel zo handig om te weten dat deze iPad 4 crystal case alleen de achterkant van uw iPad beschermt. Dit betekent dat uw tablet een grotere kans loopt op beschadigingen aan de voorkant. 

Deze iPad 4 crystal case kunt u bij iPadspullekes bestellen in verschillende kleuren. Zo moet er wel een hoes zijn die aan uw wensen en behoeften aansluit. Elke iPad 4 crystal case is gemaakt van hoogwaardige kunststof. 

Deze hoes is zo ontworpen en gemaakt dat de uitsparingen zich precies op de juiste plek bevinden waardoor u de iPad 4 crystal case er niet af hoeft te halen wanneer u bepaalde knopjes wilt gebruiken. Deze knopjes blijven namelijk gewoon bereikbaar, ook al zit de hoes om de iPad heen. Dit geldt ook voor de camera waardoor u ook met die hoes foto's kunt blijven maken. 

Elke iPad 4 crystal case is netjes afgewerkt en van hoogwaardige kwaliteit. Wij staan 100% achter onze producten. Bent u niet tevreden over deze hoes? Binnen 14 dagen kunt u de beschermhoes retour sturen. Voor meer informatie verwijzen wij u door naar de voorwaarden op onze website. 

iPad 4 Crystal Case snel & gratis verzonden
Bestelt u uw iPad 4 crystal case bij iPadspullekes? Dan heeft u de keuze uit een uitgebreid assortiment. Verzending binnen Nederland is geheel gratis! En heeft u uw iPad 4 crystal case op werkdagen voor 18:00 uur besteld? Dan wordt deze dezelfde dag nog verzonden waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling. Dat is fijn!

 
Lees meer