Opladen en synchroniseren

Tablet computers zoals de Apple iPad spelen een steeds grotere rol in het onderwijs. Helaas zijn scholen dankzij deze aantrekkelijke iPad een interessant doelwit voor dieven.

Maar hoe beveilig je een iPad op school? En hoe zorg je ervoor dat ze allemaal opgeladen en gesynchroniseerd blijven voor de volgende schooldag? 

Het antwoord is het Kensington Charge & Sync Cabinet. Met ruimte voor tien iPads en met de mogelijkheid om drie kabinetten te stapelen, is het Kensington iPad Cabinet een slimme oplossing voor de fysieke beveiliging van de iPads. Het Kensington Cabinet kan met de meegeleverde bevestigingsplaat worden beveiligd aan een tafel of worden beveiligd met een kabelslot. Aan het einde van de dag of na gebruik kan de iPad eenvoudig in iPad Kensington Cabinet worden geschoven. Omdat de deur gaat ver open kan en verdwijnt in de zijkant voor eenvoudige toegang.

Ook het opladen en synchroniseren is vereenvoudigd met deze iPad Kensington Charge & Sync Cabinet . Zo is er een makkelijke toegang tot iedere iPad 30-pin dock connector poort en een handige USB-poort om alle iPads in een keer te synchroniseren. Met het bijgeleverde netsnoer voorziet u het gehele kabinet van stroom. Er is zelfs een ventilator ingebouwd, zodat de iPads lekker koel blijven.

Kenmerken
* Beveiliging voor 10 iPads
* De kabinetten zijn drie hoog stapelbaar
* Deur `verdwijnt` en gaat ver open voor uitstekende toegang
* Ingebouwde ventilator
* Vandalismebestendige deur, geleverd met 2 sleutels
* Ingebouwde USB-poorten voor opladen en synchronisatie (kabels worden afzonderlijk verkocht)
* Bevestiging met inbegrepen montageplaat of kabelslot (923924 wordt afzonderlijk verkocht)

Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »