iPad kussen zwart

iPad kussen zwart is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen Beige

iPad kussen Beige is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen grijs

iPad kussen grijs is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen donker blauw

iPad kussen donker blauw is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim,gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen rood

iPad kussen rood is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen licht blauw

iPad kussen licht blauw is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen oranje

iPad kussen oranje is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

€29,95
iPad kussen groen

iPad kussen groen is een kussen waarin je de iPad in een prettiger houding kunt neerzetten. Aan de onderkant zit geheugenschuim, voor comfortabel gebruik op schoot.

€29,95

iPad kussen voor op schoot

De ultieme iPad stand voor thuis en onderweg


Een iPad kussen is een eenvoudige en makkelijk draagbare iPad standaard, ontworpen voor diverse toepassingen. Ideaal te gebruiken voor woon/werkverkeer in bus of trein, op uw bureau op kantoor of ontspannen op de bank met familie of vrienden.

Voorkom nekpijn met een iPad kussen.

Na lang gebruik van uw iPad op de bank zijn veel voorkomende klachten nekpijn, rugpijn en pijn in de polsen. Door het gebruiken van een iPad kussen zit u gemakkelijk in een ontspannen houding en voorkomt u lichamelijk ongemakken.

iPad kussen ideaal voor op schoot

De iPad kussen is ideaal voor het gebruik van een iPad op schoot. Doordat de iPad schuin naar u toe staat, kunt u een stuk makkelijker de iPad bedienen.

ipad kussen

iPad kussen ook op het werk

Een iPad is een steeds vaker gebruikt presentatie- en communicatiemiddel op kantoor. Met deze iPad kussen staat u iPad in een gemakkelijke werkhouding. Verkrijgbaar in diverse kleuren dus uw kantoor vrolijkt er ook nog eens van op!

iPad kussen

Kenmerken iPad kussen grijs

- Materiaal: 100% katoen
- Cover is verwijder baar met ritsen, en wasbaar
- iPad kussen kunt u uitklappen om extra ruimte te maken voor een extern toetsenbord
- Gewicht 375 gram
- Kleur grijs, blauw, rood, zwart

Geschikt voor alle modellen iPads

U kunt deze iPad kussen gebruiken voor alle modellen iPads, dit is handig als u meerdere iPad modellen heeft. 

Weet u niet welk model iPad u heeft?
Kijk dan op onze pagina “Welke iPad heb ik” 

iPad kussen: Veelgestelde vragen 

- Laat de iPad kussen sporen na op mijn iPad?

Absoluut niet. Onze iPad kussens zijn gemaakt voor een zachte, maar stevig EVA foam (wordt o.a. ook gebruikt voor speel- en trainingsmatten). Dit zorgt ervoor dat er geen sporen of slijtage worden achtergelaten op het mooie glanzende scherm.


- Hoe verstelbaar is kijkhoek van het iPad kussen?

Het iPad kussen is traploos instelbaar van 40° tot 80°, zodat u de exacte kijkhoek krijgt die u nodig heeft voor de situatie.


- Hoe groot is het kussen?
Het iPad kussen is 280 mm breed, 140 mm hoog en 25 mm dik. Het kussen weegt ongeveer 50 gram en is makkelijk op te bergen vanwege zijn geringe gewicht en afmeting.


- Hoe reinig ik het iPad kussen?

Onze iPad kussens is waterdicht en eenvoudig te reinigen met een vochtige doek. Gelieve geen chemische schoonmaakmiddelen te gebruiken voor de, want dit kan beschadigingen of verkleuring van het EVA foam veroorzaken.

HEB JE NOG VRAGEN?

Onze klantenservice staat 5 dagen per week voor je klaar. Je kunt ons bereiken van ma t/m vrijdag van 8:30 t/m 17:00

Telefoonnummer: 085 7441084
E-mail: [email protected]

Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice