Gratis iPad of iPhone oplader + kabel bij alle bestellingen vanaf 45,-

iPad toetsenbord

iPad toetsenborden, kwaliteit en gebruikersgemak

Hét bekende en bekroonde merk voor iPad toetsenbord is Brydge. Dit merk staat echt voor kwaliteit en gebruikersgemak net zoals Apple is voor de iPad's en iPhone's.

Het toetsenbord is goed afgewerkt en voelt robuust aan, het toetsenbord is gemaakt van aluminium voelt sterk aan. Je zet je iPad in de stevige scharnieren van het draadloos toetsenbord en koppel eenmaal je toetsenbord met je iPad en voila je iPad is in no time veranderd in een laptop.

iPad toetsenbord verlichting

Controleren welk model iPad u heeft 

Bent u er niet zeker van welk model u iPad heeft? Bekijk dan onze pagina "Welke iPad heb ik?" via deze pagina kunt u gemakkelijk achterhalen welke model of type iPad u heeft. Het is belangrijk om te weten welk model iPad u heeft, zo voorkomt u dat de iPad hoes goed past om uw nieuwe iPad. Er zijn veel iPad modellen, en ze verschillen afmetingen en de iPad hoes zijn nu universeel.

Sneltoetsen Brydge iPad toetsenbord 

Dit toetsenbord is niet alleen gemaakt van topkwaliteit materialen en zitten ook handige sneltoetsen op waardoor het werken met dit toetsenbord een stuk eenvoudiger maakt. Zo zijn de volgende sneltoetsen beschikbaar:

Brydge iPad 2018 9,7 toetsenbord sneltoetsen

Volledig draadloos

Al onze iPad toetsenborden werken met een draadloze verbinding d.m.v. Bluetooth.

Het koppelen is erg eenvoudig en gemakkelijk, ieder model iPad is voorzien van Bluetooth en kan gekoppeld worden met een Bluetooth toetsenbord zonder de ellende van draadjes en snoertjes.

Wanneer u klaar bent met uw werk op uw iPad hoes met toetsenbord, dan kunt u alles eenvoudig weer ontkoppelen en de iPad hoes met toetsenbord opbergen.

iPad hoes met toetsenbord, ultradun en een mooi design

De iPad hoes met toetsenbord is een accessoire wat gezien mag worden, qua design is de iPad hoes met toetsenbord een natuurlijk en een mooi accessoire voor u iPad

We hebben veel keus als het gaat om bescherming van de iPad , we hebben diverse design hoezen die u iPad goed beschermen en een toevoeging zijn voor het design.

iPad Toetsenbord

Langere werktijd

Dit Brydge iPad toetsenbord is uitgerust met een stand-by techniek waardoor u iPad langer mee gaat. Volgens de maker gaat dit toetsenbord zo'n drie maanden op een batterijlading.

U iPad gaat automatisch in de stand-by modus als u de iPad met toetsenbord sluit. Zodra u de iPad weer opent zal de iPad en het toetsenbord automatisch weer inschakelen.

Optimale kijkhoek en zelf in te stellen

U kunt u kijkhoek tot wel 180 graden instellen. Hiervoor bent u niet afhankelijk van diverse standen. U kunt zelf gemakkelijk u kijkhoek aanpassen wat voor u het fijnst is.

Meegeleverd:

- 1x iPad toetsenbord
- 1x USB-laadkabel 
- 1x Handleiding
- 2x Extra scharnier beschermrubbers

Eigenschappen iPad hoes met toetsenbord:

- Luxe uitstraling
- Strak en dun ontwerp maar 7 mm dik
- QWERTY-toetsenbord (Nederlandse indeling)
- 3 maanden accu werktijd
- 3 niveau helderheid toetsenbord 
- In verschillende standen te gebruiken 
- Diverse sneltoetsen o.a. volumeregelaar, kopiëren, plakken, play, pauze etc.

Specificaties iPad toetsenbord hoes:

- Bluetooth 4.0-interface
- Afmetingen 240 mm x 169 mm x 7 mm (L x B x H)
- Gewicht 499 gram    

Grootste aanbod iPad toetsenborden en gratis advies

iPadspullekes.nl bied het grootste toetsenbord assortiment aan voor de iPad . Wij zijn gespecialiseerd in alleen iPad hoezen en toetsenborden en niets anders. Wij zijn de enigste in Nederland die 5 jaar gespecialiseerd zijn in iPad hoezen en toetsenborden.

Mocht u hulp nodig hebben met het kiezen van een iPad hoes met toetsenbord dan kunt u altijd gebruik maken van ons gratis advies. U hoeft alleen maar even te bellen naar telefoonnummer 085 - 744 1084

 Bank transfer iDEAL MasterCard Visa American Express Giropay MultiSafepay Maestro Bancontact / Mister Cash SOFORT Banking AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice