Geen producten gevonden...

iPhone 7 extra beschermende hoes

Een extreem iPhone 7 hoesje bied bescherming bieden in extreme gebruikssituaties. Toch worden de meeste schades veroorzaakt tijdens huis tuin en keukengebruik. Op het moment dat je uit de auto stapt, je tas aan het uitruimen bent of op de fiets springt. Ook in deze situaties zorgen onze extra beschermende iPhone 7 hoesjes ervoor dat je telefoon niets overkomt. Dankzij nieuwe materiaalsoorten zijn de extra beschermende hoesjes tegenwoordig nauwelijks dikker dan andere hoesjes. Als zijn er nog steeds robuuste cases die je iPhone 7 aanzienlijk groter maken.

iPhone 7 extra beschermende hoes getest op militaire standaarden

Steeds meer hoesjes worden ontwikkeld en getest volgens militaire valtestnormen. Dit betekent dat de hoesjes veelvuldig zijn getest op vallen en stoten van verschillende hoogtes. Afhankelijk van het hoesje kan een valbescherming tot wel 3 meter hoogte worden gegarandeerd. Als een hoesje getest is volgens militaire valtestnormen dan vermelden wij de specificaties daarvan op de productpagina.

Alle extra stevige iPhone 7 hoesjes direct uit voorraad geleverd


Bij ons ben je aan het juiste adres voor extra stevige hoesjes van de beste merken. Al onze merken hebben een eigen uitstraling die perfect past bij een toestel als de iPhone 7. Omdat wij ernaar streven om alle hoesjes uit voorraad te leveren, heb jij je bestelling altijd snel in huis. Verzending is bij ons altijd gratis zodat je tijdens het bestellen niet wordt verrast met extra kosten.

Bank transfer AfterPay NL B2C Digital Invoice AfterPay NL B2B Digital Invoice AfterPay NL B2C Direct Debit AfterPay BE B2C Digital Invoice