iPad Air 1 Toetsenbord (met hoes)

Toetsenborden (met hoes) voor iPad Air 1 

 

Een iPad Air is eenvoudig mee te nemen en kan in veel gevallen als alternatief voor uw laptop of computer dienen. Maak het werken onderweg eenvoudiger met een goed iPad Air toetsenbord. Binnen enkele tellen kunt u aan de slag.

Bij iPadspullekes vindt u verschillende toetsenborden en keyboard cases. Wilt u meer weten? Lees dan snel verder!

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste toetsenbord voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Onderweg werken met iPad Air toetsenbord

Werkt u of studeert u ook graag wanneer u aan het reizen bent, maar heeft u geen zin om uw zware laptop mee te nemen? Kies dan voor een iPad Air toetsenbord als aanvulling op uw iPad. De iPad Air is eenvoudig mee te nemen en is daarom een prima vervanging van uw laptop of pc voor relatief eenvoudige taken zoals mailafhandeling, browsen en tekstverwerken.

Koppel het toetsenbord aan uw iPad Air en u kunt binnen enkele ogenblikken aan de slag gaan op iedere gewenste locatie. De koppeling gaat eenvoudig via Bluetooth. Dit is volledig draadloos en u heeft geen internetverbinding nodig.

iPad Air Toetsenbord

Draadloze iPad Air toetsenbord

Alle iPad Air toetsenborden zijn volledig draadloos en eenvoudig aan de iPad te koppelen. Wireless betekent dat draadjes en snoertjes verleden tijd zijn, u kunt ongestoord aan de slag gaan. Met behulp van Bluetooth koppelt u het iPad Air toetsenbord aan de iPad. Aangezien elke iPad Air is voorzien van Bluetooth werkt iedere draadloze Bluetooth keyboard.

Het toetsenbord zelf werkt op batterijen of u kunt deze opladen met bijgeleverde oplaadkabel. Dit is afhankelijk van het type iPad Air toetsenbord dat u kiest.

iPad Air toetsenbord én hoes

Naast losse iPad Air toetsenborden vindt u bij iPadspullekes ook hoezen met toetsenbord. Dit geeft u de bescherming van een hoes en het gemak van een toetsenbord in één. Wanneer u de hoes met toetsenbord dichtklapt is uw iPad Air volledig beschermd. Dit is ideaal wanneer u de iPad veel mee onderweg neemt en deze ook dan wilt beschermen.

iPad Air toetsenbord kopen bij iPadspullekes

U kunt een iPad Air toetsenbord tegenwoordig bij veel verschillende aanbieders kopen. Waarom kunt u het beste bij iPadspullekes kopen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen

We hebben een ontzettend groot assortiment en leveren te allen tijde de beste service en de beste kwaliteit. Mogelijk vindt u vergelijkbare hoezen en toetsenborden elders, maar deze zijn veelal van mindere kwaliteit. Wilt u verzekerd zijn van kwaliteit? Bestel uw iPad Air toetsenbord dan bij iPadspullekes!

Toetsenbord iPad Air

Lees meer