iPad 4 kinderhoes

De iPad wordt steeds vaker gebruikt door (jonge) kinderen, zowel thuis als op school. Kinderen kunnen soms wat onzorgvuldig met zullen omgaan en daarom hebben we de iPad 4 kinderhoes in ons assortiment. Deze kleurrijke, robuuste en gebruiksvriendelijke hoezen bieden een optimale bescherming van uw iPad 4 in de handen van kinderen.

Wilt u meer weten over onze kinderhoezen? Lees dan snel verder?

Welke tablet heb ik?

Voor u een keuze maakt is het belangrijk om zeker te weten dat u de juiste hoes voor de juiste iPad koopt. Weet u niet zeker welke model iPad u heeft? Dan kunt u via deze link controleren welke type iPad u heeft.

Maximale bescherming met iPad 4 Kinderhoes

Het is absoluut geen overbodige luxe om uw iPad extra goed te beschermen wanneer deze wordt gebruikt door kinderen. Het komt – helaas – regelmatig voor dat uw iPad 4 valt, stoot of op een andere manier beschadigd raakt.

De iPad 4 kinderhoes is er speciaal voor gemaakt om uw iPad 4 ook in de handen van deze jongste groep iPad-gebruikers veilig te houden. De robuuste, kleurrijke covers zorgen voor een maximale bescherming. De hoezen zijn bovendien extra stevig en zeer eenvoudig te reinigen. Er is geen betere bescherming dan de iPad 4 kidscover!

iPad 4 kinderhoes

Gebruiksgemak met iPad 4 Kinderhoes

Een goede bescherming tegen onder andere vuil en krassen is zeer belangrijk. Kinderen kunnen namelijk weleens onzorgvuldig met spullen omgaan. Daarbij is het echter niet de bedoeling dat het gebruik van de iPad wordt beperkt door de iPad 4 kinderhoes. U vindt in de kinderhoezen daarom uitsparingen op de plekken waar koppen, poorten en de speakers zitten. Alle functionaliteiten blijven gewoon toegankelijk, zelfs wanneer de iPad in de iPad 4 kinderhoes zit.

Een kinderhoes biedt optimale bescherming zonder het gebruik te belemmeren.

iPad 4 Kinderhoes: ook voor scholen

Steeds vaker maakt de iPad deel uit van het lesprogramma in het Nederlandse onderwijs. Er zijn inmiddels zelfs speciale “iPad-scholen” welke volledig zijn afgestemd op het gebruik van de iPad in het onderwijs. Er komen steeds meer apps en programma’s voor het onderwijs die veel educatieve kansen bieden. Spelenderwijs kunnen kinderen zo leren en oefenen en raken ze bekende met de technologie. Zowel in het voortgezet onderwijs alsmede op de basisscholen wordt de iPad ingezet.

Voor de jongere groep gebruikers op voornamelijk de basisscholen hebben we de iPad 4 kinderhoes ontwikkeld. Deze kleurrijke hoezen bieden een optimale bescherming. Daarnaast is de iPad 4 kinderhoes voorzien van robuuste handvatten waarmee kids de iPad goed kunnen vasthouden en meenemen.

Voor scholen zijn onze iPad 4 kinderhoezen een goede keuze. U loopt zo namelijk minder risico op kapotte iPads en kunt zo langer met uw investering doen.

Gratis stylus pen en screenprotector

Bestelt u uw iPad 4 kinderhoes bij iPadspullekes? Dan ontvangt u niet alleen een topkwaliteit hoes maar ook een gratis stylus pen en screenprotector. Bestel snel!

iPad 4 Kinderhoes kopen bij iPadspullekes

U vindt bij iPadspullekes een groot assortiment kinderhoezen. We bieden deze aan met de beste service en enkel van de beste kwaliteit. Er zijn op de markt een groot aantal partijen die op het oog hetzelfde iPad 4 kinderhoesje aanbieden, maar deze hebben een mindere kwaliteit.

Waarom zou u bij iPadspullekes bestellen?

  • Gratis verzending naar Nederland en België
  • Voor 17:00 uur besteld, morgen in huis
  • Binnen 14 dagen ruilen of retourneren
  • De beste kwaliteit
  • Scherpe prijzen


Kinderhoes iPad 4

Lees meer
Door het gebruiken van onze website, ga je akkoord met het gebruik van cookies om onze website te verbeteren. Dit bericht verbergen Meer over cookies »