iPad kabels | ✓Snel kopen ✓Kwaliteit ✓1 jaar garantie

iPad kabels zijn tegenwoordig verkrijgbaar in verschillende kleuren en maten

iPad kabels of iPhone kabels worden gebruikt om uw iPad of iPhone op te laden of om bestanden over te zetten van uw iPad / iPhone naar uw computer. iPad kabels zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren, lengtes en types.

Welke iPad kabel moet ik hebben?

Er zijn veel soorten iPad kabels verkrijgbaar, daarom is het belangrijk dat u weet welke aansluiting uw iPad heeft. U kunt u iPad model en aansluiting gemakkelijk achterhalen op onze pagina "Welke iPad heb ik?" 

Soorten iPad kabels

Enkele jaren geleden hanteerde Apple maar 1 type oplaadkabel dit was de 30 pins USB kabel, deze kabel was voor iPad model 1,2,3 en iPad mini. De Apple iPad modellen die daarna op de markt kwamen kregen een nieuwe aansluiting genaamd lightning. In 2019 bracht Apple de iPad Pro op de markt die een USB C aansluiting heeft wat ook de nieuwe standaard wordt voor andere apparaten en merken.

iPad kabels

Verschillende lengte iPad kabels

iPad kabels of andere oplaadkabels zijn ook in verschillende lengtes verkrijgbaar, zo zijn de kabels verkrijgbaar met een lengte van 1 meter en 2 meter.

Standaard wordt er meestal 1 meter kabel bij uw iPad of iPhone geleverd. Deze standaardlengte is niet altijd voldoende, veel klanten hebben naast de 1 meter kabel ook een 2 meter kabel. Deze gebruiken ze meestal om de iPad en iPhone op te laden waar het stopcontact verder zit al 1 meter. Met de 2 meter is voor veel mensen de oplossing om toch in de bank te blijven zitten en toch je iPad of iPhone kunt opladen. 

Gratis verzending naar Nederland en België

Als u bij ons een iPad kabel besteld, betaalt u géén verzendkosten naar Nederland en België. Wij verzenden uw iPad toetsenbord gratis naar u toe!

Vandaag besteld, morgen in huis.

Bestelt u uw iPad kabel voor 17:00 uur? Dan zal de hoes de volgende werkdag worden geleverd (ook in België), waardoor u bij iPadspullekes nooit lang hoeft te wachten op uw bestelling.

Lees meer